Ki a kedvenc trollod? És kinek a kérdésein/válaszain húzod fel magad legjobban?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 15:01
1/11 anonim válasza:
Én a Martin (gyakoris család) kérdésein húzom fel magamat. Csak hisztizni képes,hogy milyen a családja,meg hogy "nem tud tanulni,másnap 3 zh-t fog írni az egyetemen,de a húga meg az anyja örjöng."
Én elhiszem,hogy milyen család lehet,de ha a kicseszett egyetem helyett dolgozni ment volna el,már elköztözhetett volna.
2/11 anonim válasza:
Kedvenc nincs.
Kérdéseknél meg úgy alapvetően felb..sz amikor rájövök, hogy már megint csak ugyanaz a napi kamu kérdés és jön a "b..meg már megint te" érzés és tudom, hogy totál felesleges volt egyáltalán írni bármit is.
3/11 anonim válasza:
A gépkezelő troll a kedvencem, aki a varázslatos gyárban dolgozik nettó 500-ért, de senki nem tudhatja hol van ez a gyár, mert akkor megtörne a varázs és a gépkezelő trollrol is kiderülne, hogy az az 500 valójában 180.
4/11 anonim válasza:
Kedvenc troll a sörgyári portás most már bandi a ló. Rengeteg fiókja volt az évek során már 3 éve nyomja, szinte havonta más felhasználónévvel
5/11 anonim válasza:
Már nincs kedvenc, mert mindig ugyanazt írják, nem tudnak megújulni és hát kevés szellemes, intelligens trollika lakik errefelé amúgyis.
7/11 anonim válasza:
Nekem mindegyik itteni troll a kedvencem, hiszen amíg itt élik az életüket, addig is távol tartják magukat a társadalomtól. Na nem mintha a pincéből fel mernének jönni hosszabb időre - legalábbis szerintem -, szóval ez nem igazán az ő választásuk, de attól ez még pozitív jelenség.
8/11 anonim válasza:
Nincs kedvencem, nem is tudom, hogy lehet őket szeretni... Aki a legjobban felb..sz az a tetovált nők ellenes nyomorék, aki naponta ír ki provokáló "kérdéseket", miszerint a nőknek nem szabadna tetováltatniuk, mert őfelségének nem tetszik (mintha bárki is neki akarna megfelelni...).
9/11 anonim válasza:
Az olyan kérdések amik a humorban vannak. Mielőtt megkőveznél nem a humor kategoriával van a baj, sok kreativ és vicces kérdés van ott és szeretem őket olvasgatni. De viszont az olyan kérdések amik semmit nem érnek tehát ugy gondolják hogy vicces de mégsem 300 embert megkérdeznék egy se tartaná viccesnek. Ugy értem hogy pl az olyan kérdések mint amik annyiból állnak hogy: Mivan? Miért? és stb egy szavas kérdések.
10/11 anonim válasza:
Obi a kedvencem a munkahely, kollégák topicból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!