Mi volt a legdurvább rémálmotok?
Kimentem a ház elé nagymamámhoz és az ölébe ültem. Ekkor láttam meg, hogy egy csontváz.
Ijedten berohantam szüleim hálószobájába és melléjük feküdtem, de ők is csontvázak voltak.
Amikor egy pince labirintusban rohantam, mert olyan valaki-valami üldözött, akiről tudtam, hogy meg akart ölni, és elértem egy fémajtót, amin ha túl megyek rajta, biztonságot adhatott volna, de valaki épp előttem becsapta az ajtót.
Ezután felriadtam, de szörnyű érzés volt.
A legdurvább rémálmom az volt, hogy a kapitalista burzsoázia megdöntötte a munkásosztály hatalmát.
Ez a rémálom még mindig tart.
Remélem, hamarosan felébredek.
Mindig visszatér, hogy üldöznek, de nem tudok elfutni... Mielőtt elkapnának, felébredek, de utána már nem tudok visszaaludni.
Tudom, leírva annyira nem rossz, de átélni nagyon rossz.
Az elsőhöz hasonló érzés nekem is többször volt és más emberektől is hallottam, most úgy gondolom, azért lehet, mert az agy leblokkolja a mozgást alvás közben (hogy ne játsszuk el az álmainkat, az alvajáróknál pl. ez nem működik tökéletesen) és ezt érzékeljük kicsit
Engem egyébként általában bölények üldöztek és egy domboldalon futottam felfele, amikor nagyon nehéz lett mozgatni a lábaimat
Nincs egy kiemelkedő, sok rémálmom van sajnos.
A legutóbbi az volt, hogy kiderült, hogy a vőlegényem évekig bent lakásos drog és alkohol elvonó központban élt és olyan erős a függősége, hogy bármikor visszaeshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!