Csúnya arcú emberek, ti is állandoan hordjátok a maszkot, szinte örülve annak, hogy el takarhatjátok a fejeteket?
En alapjaraton egy csinos alaku, szepen oltozkodo, magara nagyon igenyes (mindig tokeletes haj es oltozek, heti 6nap edzes stb) lany vagyok, az arcom viszont csunya, a fogaim borzasztoan elallnak.
A virus ota viszont megnott az onbizalmam.
Amikor a maszkom rajtam van az emberek elismeroen megneznek, szinte mindenki.
Azert mert az arcomat leszamitva minden 10/10-es (ez nem bekepzeltseg).
Van meg valaki, aki elore fel attol, ha mar nem lesz megszokott a maszk hordasa?
Dettó! Egész tűrhetően nézek ki, a számat és az arcóm alsóbb felét viszont utálom. :D
Szívesen hordom a maszkot, komfortosabban érzem magam benne. :)
Sajnos nekem olyan csúnya az arcom, hogy még a maszk felvétele után is meg lehet mondani, hogy nem vagyok szép. Nem takar eleget. :D
Talán, ha burkában járnék, az segítene, de akkor meg terroristának hinnének. :D
Sajnos nekem családi vonásom, hogy lány létemre szőrösebb vagyok és elég sötét szőr nő. Azért nem fonni lehet a bajszomat meg ilyesmi, csak lehet sejteni egy kis vonalkát. Gyantázom, de viszonylag hamar visszanő. Plusz az állam sokszor csúnyán pattanásos. A bőröm pedig nem bírja sminkeket (pedig direkt több helyről vettünk már speckó alapozót), csak még több ragyám lesz :(
Na ezeket a problémáimat pont elfedi a maszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!