Miért érnek mostanában rosszabnál rosszabb csapások?
Erre mondják, hogy a baj nem jár egyedül. Nekem is volt ilyen balszerencse- sorozat.
Előbb-utóbb túl leszel rajta. Az is lehet, hogy bevonzod magadnak. Próbálj pozitívan gondolkodni.
Hát figyel akkor ez kb velem is megtörtént:
-Telefonom aksija meg adta magát,így a telefont el is lehetett dobni.
-Új telefonomat le ejtettem és meg is repedt,szerencsére csak az üvegfólia.
-Új telefonom szarakodik,nem mindig érzékeli a dolgokat ezért lassan de biztosan vissza lehet küldeni a szervízbe.
-Fáj a fogam,érzékeny a hidegre és a melegre szóval mehetek fogorvoshoz,szerintem tömés lesz.
-Első munkahelyemről ki rúgtak állításuk szerint a korona miatt 9 napot dolgoztam ott majd több mint 1 hetet itthon ültem mert csak simán haza küldtek és azt mondták pihi van aztán nem fel hívnak hogy gyere be holnap aláírni a papírokat mert ki vagyok rúgva, de így utólag jobb is.
-Új munkahelyemen annyi szar dolog történt velem hogy többször is el fogott a sírás és igen sírtam is,több hibát is sikerült el követnem így rendesen fizethetek majd.
-Nem akar össze jönni semmi sem,hiába szeretnék ismerkedni.
-Nem tudom hogy ez suerencsétlenségnek számít e de ugyan azon a helyen többször be vertem a fejemet.
Remélem mostmár végre jóra fordulnak a dolgok.
22F
Egyébként hány éves volt a tengerimalacod?
Lehetséges hogy társ kellet volna neki,mikor nem voltál ott lehet hogy nagyon magányos volt.
Volt két hörcsög majd sajnos meg halt az egyik rá 2 napra a másik is állítólag azért mert egyedül maradt.
5-ös vagyok.
Ha öreg volt akkor érthető miért is halt meg,tudom hogy foglalkoztál vele és el is hiszem mivel le írtad már,egy percig sem kételkedtem ebben.
Az étel már csak ilyen,ki tudja mit fog még hozni?
Biztosan fog még elég meglepetést okozni.
Szívesen,remélem-reméljük tudtunk valamilyen formában segíteni.
Ez teljesen igaz,aki pozitív azzal tényleg sok jó történik ezt már én is tapasztaltam.
Rossz hangulatodon kell változtatni pl menj el egy kicsit kikapcsolódni rajtam segített és mostmár pozitív tudok lenni,vissza kaptam önmagamat és a terveimet is,látszólag eddig jól haladok a boldogság felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!