Önbizalom hiányos lehetek?
Figyelt kérdés
Nem szeretek emberek közé járni mindig attól tartok hogy kinevetnek. Volt már rá példa hogy az utcán nevettek rajtam mikor mentem velük szemben.Meg az is a baj hogy zavarban vagyok és nem merek emberek szemébe nézni mintha szégyellném magam.Meg ha valakivel beszélgetek dadogok és zavarban vagyok. Valaki hasonló helyzetben vagy segíteni tudna?2020. aug. 9. 22:05
1/5 anonim válasza:
Ez így eléggé szociális fóbiának tűnik.
Menj el szakemberhez aki diagnosztizál és kezelésbe vesz, mert ha elhanyagolod, akkor az évek múlásával egyre rosszabb lesz. Tapasztalat.
2/5 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen időszakom, hány éves vagy egyébként? Történt valami konkrétan ami miatt így félsz?
3/5 anonim válasza:
Tiszta ilyen voltam én is nagyon sokáig, néha befigyel ez a dolog.
Környezetváltozás, képzés, igyekezet változtatni dolgokon, és azzal foglalkozni, hogy ne másnak, hanem saját magadnak megfelelni. És nem kihagyni lehetőségeket e miatt.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3as Én is elszeretnék költözni úgy érzem már régóta hogy a környezet változás segítene. De ami furcsa ha pl másik városban vagyok ott eltűnik és nem vagyok zavarban.
2020. aug. 9. 23:31
5/5 anonim válasza:
Azért nem vagy zavarban, mert ismeretlen terep, környezet, magadra vagy utalva, és az agy ilyenkor konkrétan valóban a feladatokra, a "túlélésre" koncentrál, tehát a fő célokra. Ezért is jó a környezetváltozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!