Paprika spray-t hordhatsz magaddal?
A pepper/OC hatóanyagú spray-ok KKVE azaz közbiztonságra különösen veszélyes eszköz-nek minősülnek, viselésük/birtoklásuk KÖZTERÜLETEN szabálysértés. (Magyarországon)
A CS és a CR hatóanyagú spray ami "legális" közterületen.
Természetesen semmilyen papír vagy engedély nem szükséges a megvételhez.
Igen van nálam mindig. Azért megnézném egy 60 kilós nő hogy védi meg magát 120 kilós faszival szemben puszta kézzel... Kedves 4. és 5. ös.
Általában annak jár a szája aki egy legyet nem bír lecsapni.
Kérdező tőlem még sosem kértek semmit amikor vettem.
Nyugodtan hordj, védd meg magad ha kell.
* Azért megnézném egy 60 kilós nő hogy védi meg magát 120 kilós faszival szemben puszta kézzel... Kedves 4. és 5. ös.
Egy 60 kg-os nő 100x gyorsabb, és mozgékonyabb mint egy 120kg-os, és a gyorsaság előny. Ha meg tud is védekezni végkép. A gyávaság sosem kifizetődő, ahogy az sem, hogy erősködik valaki más háta mögött. Szemtől szemben az a jó.
De nyugodtan minuszolgass-nem engem minősít.
4-es voltam.
Voltam olyan helyzetben ahol nem számított hogy gyorsabb lehettem volna a 60 kilommal a kb 110 kilós faszitól. Nem voltam gyáva, úgyhogy nem lett bajom, de gázsprayvel kicsit hamarabb megoldódott volna a probléma. :) Azóta van is nálam.
6. Voltam, nem pontoztam senkit se fel se le, az más véleménye volt, de most nyomok egy pirosat hogy lásd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!