Milyen temetést szeretnél saját magadnak, ha előre meghatározhatnád?
Nem tudom, de egy biztos, a saját temetésemen betiltanám a halotti tort és előre megírnám, hogy kik vehetnek részt rajta. :D Valószínűleg örülnék, ha nem siratnának nyilvánosan, bár ez attól is függ, hogy hogyan halok meg. Nyilván nehéz elérni, hogy szépen, meghitten ünnepeljék meg az életem és ne legyen egy sötét cirkusz a temetésem, ha például brutálisan meggyilkoltak, de alapvetően nem szeretnék mártír lenni a temetésemen, akit siratnak agyba-főbe.
Néhány temetésen voltam már, a képmutató, pletykás, maroktartó rokonság és a neveletlen, temetőbe nem való hülyegyerekek miatt úgy vagyok vele, hogy az enyémre ilyen emberek jobb lenne, ha nem tennék be a lábukat, de nyilván azt már nem befolyásolom, legfeljebb megbízok valakit. :) Illetve a vagyonom, ha tudom, még életemben szétosztom. Sajnos engem olyan emberek vesznek körül, akik ellen mindig is védekeznem kellett. Ez a halálos ágyamon sem lenne másképp.
Kezdjük ott, hogy nem szeretnék "temetést".
Mivel szeretek túrázni, természetet járni, ezért legjobb az lenne, ha szétszórnák a hamvaim egy szép helyen. Esetleg kapnék egy kis keresztet, vagy egy fára, valahova egy kis emléklapot.
Nekem nem kellene a gagyi temetéses "szöveg". Amiben elmondják hogy az úr így és úgy, meg elmondják az élettörténetem, meg hogy milyen csodálatosan tökéletes ember voltam, jó testvér, jó gyerek, meg egyéb hazugságok.
Sem halotti tor, sem nagy összejövetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!