Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál, ha ugyanarra...

Hogyan reagálnál, ha ugyanarra az egyetemre jönne?

Figyelt kérdés
Középiskolában volt egy osztálytársad aki nagyon utált téged, rendszerint pletykákat terjesztett rólad, örülsz hogy megszabadulsz tőle, erre kiderül hogy ugyanarra az egyetemre és szakra kerültetek be mindketten.

2020. aug. 1. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Elpusztítanám. :)
2020. aug. 1. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Volt egy ilyen osztálytársam. Én kis jólelkű gólyatáborban kezdeményeztem a békülést, gondoltam ne legyen már feszkó, nem jó úgy eltölteni a következő éveket. Na hát nagy hiba volt, ott akkor nagy ívben ki kellett volna kerülni és nem foglalkozni velem. Az első év után folytatta azt, amit középiskolában. Viszont akkor itt megfogadtam, hogy soha többet hallani sem akarok felőle. Kizártam végleg az életemből, nincs probléma. Amiatt ne aggódj, hogy ott van a szakon és órákon. Van ott még sok más ember rajta kívül, nem kell ugyanabba a társaságba tartoznotok.
2020. aug. 1. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
*nem foglalkozni vele
2020. aug. 1. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Átlépném és levegő..az ilyen úgyis pillanatok kérdése és folytatja azt amit tett, az ilyen nem áll le.

És most bukott egy ilyen, csak a gyerekével, mert azt hitte, hogy a lányom a régi szakára fog jelentkezni az egyetemen, és pont kihirdetésnél derült ki számára, hogy a lányom teljesen máshová jelentkezett:D Öröm volt látni az örjöngését:D

2020. aug. 1. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Az egyetem egy magasabb szint, nem egy dedós középsulis csoport. Nőjetek fel hozzá.
2020. aug. 1. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
10%
Átmennék másik egyetemre, vagy megpróbálnàm megbeszélni, és felnőttként viselkedni, nem úgy, mint az ovisok.
2020. aug. 1. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Egy karon, sőt szakon több száz ember tanul, úgyhogy valószínűleg találkozni se fogtok, hacsak meg nem beszélitek.
2020. aug. 1. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Én egy fokkal jobban jártam. Nekem általános sulis osztálytársaim közül 2en lesznek ott,egyikkel sosem volt problémám bár nem tudom mennyit változott,de másiknak a viselkedése sosem volt szimpatikus (flegma,játssza a menőt,hol itt hol ott van épp akikhez érdeke fűződik),de pont ő lesz ugyanazon a karon,és sajnos még nem nyomoztam ki,hogy 1 szakon leszünk vagy ő máson. Most pótfelvételin csak emiatt volt bennem kétely,hogy melyik suli (az egyik ugye ez,a másik magánegyetem drágább),de úgy gondoltam a sok negatívat olvasva/hallgatva a drágábbról,hogy leszarom,én végigszenvedtem 4 évet a középsulimban,mert elég rossz osztályunk volt ott meg stb,sokat tanultam de államira nem lett elég,és nem fogom leszivatni a szülőket meg magamat,csak mert xy épp ugyanoda jár,ahonnan akár én akár ő is integethetünk bármikor az egyetemnek. (Mert kitudja mi lesz, volt rá élő példa) Úgy hogy én nem örülök,de pozitívan állok hozzá,rosszban nem voltunk,de semlegesen akarok vele lenni,ha lehet nem is beszélni,mert nekem rosszat ne kavarjon be😌. Kolis nem tudok lenni,mert fizetősön leszek,meg ha nem egy szak,akkor mindenképp el tudom kerülni.
2020. aug. 3. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!