Okos, mert tudja ha rátolja a dolgokat, vasárnap pihen. Ugyan ez vonatkozik azokra, akik elsőként esnek át a vizsgázásokon, szemben azokkal akik mindent az utolsó pillanatig húznak.A nehezebb dolgokon jobb ha az ember előbb túlesik.
2020. aug. 1. 16:16
13/20 anonim válasza:
Miért lenne unalmas az élete attól még hogy péntek este tanul?
2020. aug. 1. 17:02
14/20 anonim válasza:
Én is egyetemista vagyok, sokszor tanulok péntek este, szerintem nem ezen múlik, hogy milyen ember vagyok :D
A lehető legjobb alkalom a tanulásra a péntek délután - vasárnap este, mert ilyenkor alig vannak a könyvtárban, koliban. Hét közben nehéz eltalálni az alkalmat úgy, hogy ne legyen a közeledben senki, aki zörög, beszélget, csörömpöl vagy dübörög.
2020. aug. 1. 17:51
15/20 anonim válasza:
Ismerős, nålam a marek miatt volt ez, ìgy igyekvőnek gondolom.
2020. aug. 1. 18:30
16/20 anonim válasza:
10. Ha mindenkinek magának kéne finanszírozni a tanulmányait, akkor ebben az országban egy orvos nem lenne, merthogy egyetem mellett dolgozni és megélni jelenleg, saját lakással, egyszerűen nem lehet.
2020. aug. 1. 20:12
17/20 anonim válasza:
Ó, 16-os, dehogynem. Te még nem ismered eléggé ezek szerint itt a gyíkon a világot, elvégre itt mindenki dolgozik 16 éves korától három műszakban, amiből simán albit tart fent, szülőktől utoljára kisiskolás korában fogadott el pénzt, de mindemellett kitűnő tanuló, 3 nyelvvizsgája van és természetesen kemény egyetemi szakra jár :))
(Irónia, mielőtt valaki belém kötne...)
2020. aug. 1. 20:21
18/20 anonim válasza:
17. kihagytad, hogy még a szülőket is támogatja! illetve egy éven belül meg lesz a saját lakás is :D
2020. aug. 1. 20:37
19/20 anonim válasza:
Mé, mé, be kellene baxni hulla részegre egyedül, me péntek van? :DDD
Másrészt nem fogja a vasárnapot tanulással tölteni, mint akik pénteken bebaxtak;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!