A fehérbőrű magyar ember miért nézi azt ki azonnal akinek nincs hófehér bőre?
Figyelt kérdés
Tehát ha nem roma az illető, nem is néger, csak kreolabb a bőre. Miért kell azonnal ci_ányozni? Miért kell valakit kinézni emiatt?
Személy szerint a barátomról van szó és mikor bemutattam pár barátnőmnek azonnal azt kérdezték, hogy "nem-e roma"? Én ezen nagyon felháborodtam, mert-oké, tudom, hogy vannak rendes romák- ő 100% hogy nem az, az arcvonásaiban sincs semmi romás, sem a viselkedésében, sem az öltözködésében. Ismerem az egész családját. Miért kell az olyan embert azonnal leromázni, akinek kreol bőre, sötétbarna haja és barna szeme van?
2020. aug. 1. 02:20
11/12 A kérdező kommentje:
Pf...a fehérséggel engem is szekálnak....semmi sem jó :D
2020. aug. 1. 15:44
12/12 anonim válasza:
10-11 akkor ti igen rossz társaságba keveredtetek vagy nem követitek a trendet, hogy hülyére kell szoláriumozni magadat minden héten valami oknál fogva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!