Miért van néhány trágár ember itt az oldalon?
Helló.
Mostanában még ha teljesen értelmes kérdést is írok ki, egyből letámad valaki vagy kamunak hiszi pedig egyszerű kérdés volt és üzenetben is elkezd sértegetni olyan szavakkal, hogy egy nyelvtantanár is sokkot kapna tőle. Ma is példa volt rá. Feltettem egy sima kérdést erre valaki közli, hogy unatkozunk és nem érdekel a véleményed kb ilyen szavakkal és aztán megmondtam neki a magamét és privátban mindennek lehordott a szerencsétlen. Ennyire parasztok vagy csak unalmukban nyomják a trágárságot? Egyszerűen már paranoiám van kérdés feltevéskor és ügyelnem kell mit hogy írok, mert az első válasz vagy KAMU vagy valami teljesen más lesz. Más is összefutott ezekkel? Vagy csak én fogom ki őket...
Helló!
Ne állj bele a vitába. Használd a görgőt. Jó találmány. :)
Az hagyján, hogy itt, de amikor személyesen... Itthon nem a színvonal veri le a csillárt, gondolom ez másnak is feltűnt.
Ma sorban álltam a postán, épp én következtem volna, erre beállt elém egy pasas a kölykével, mert épp siet. Az ügyintéző nem küldte el, hanem simán nekiállt foglalkozni vele, telefonálgatni a kedvéért, holott amiatt jött oda, hogy most rögtön kapja meg a csomagját ha már arra járt, ne délután vigye ki neki a postás. Mikor végeztem és elmentem mellette, odaszóltam, hogy szívesen. Erre utánam kiáltott, hogy mit szívesen te utolsó senki, te... Igazi úriember volt, mit ne mondjak. Már nem tudsz olyan helyre menni, ahol ne futnál bele valami vadparasztba.
Hát, legalább tudjuk, hogy a most felnövekvő generáció megfelelő nevelésben részesül :)
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!