Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rocker lányok festhetik...

A rocker lányok festhetik szőkère a hajuk?

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2020. júl. 29. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Noooo fckin way
2020. júl. 29. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Igen
2020. júl. 29. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehetsz valami tájékozott rock terén 😏

Én együltő helyemben tudok mondani kb 10 nagyon híres szőke rockénekesnőt.

Debbie Harry (Blondie), Doro, Courtney Love, Cherry Currie, Siouxsie, Wendy O Williams, Nina Hagen, Lzzy a Halestormból, Brody Dalle, Avril, Taylor Momsen, Nancy Wilson (Heart), Stevie Nicks...

Mindegyikük volt szőke, a legtöbb természetes szőke is.

2020. júl. 30. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem, meg van tiltva. *sarcasm off*
2020. júl. 30. 05:33
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Ez szigorúan tilos! Be is zárhatnak!
2020. júl. 30. 07:32
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem hiszem, hogy van ilyen előírás, legalábbis én eddig soha nem hallottam róla. Annyira nem gyakori kétségtelenül, de láttam már ilyet és állíthatom szép volt.
2020. júl. 30. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne?

Lásd, az én természetes hajszínem majdnem fekete. Csak egy leheletnyit “szürkésebb“, hamvasabb annál, tipikus “seszínű” haj, de olyannyira, hogy még barnának sem nevezhető.

Mégis szőkére váltottam már 5 éve. Nem gondolnám, hogy egy hajszín befolyásolná az ember egyéni preferenciáját zenei ízlés téren.

Természetes barna, szőke, vörös hajjal is lehet rocker az ember, nem csak feketével és extrém árnyalatokkal.

2020. júl. 30. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem a kérdés létjogosultságát. Egy rakás szőke rockénekesnő van. Taylor Momsent kivágták a The Pretty Recklessből talán, mert hidrogénezte a haját? Egek... Még mindig el tudok csodálkozni az emberek értelmes gondolkozásra való készségének a hiányán.
2020. júl. 31. 01:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!