Hogy szoktatok gusztustalankodni ha nem várt vendégek érkeznek??
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 00:22
1/17 anonim válasza:
Uh, bocsi, fejtsd ki jobban, mert nem értem. Bár én nem szoktam gusztustalankodni.
3/17 anonim válasza:
Sehogy?? Ha nem vart vendeg erkezik, altalaban ugy teszek, mintha nem lennek itthon, nem engedek be senkit, aki nem szolt elore.
Tinikoromban meg leszartam, elvoltam a szobamban aztan kesz.
4/17 anonim válasza:
Sehogy. Kibírom amég itt vannak. Megkínálom őket ezzel, azzal, de nem viszem túlzásba, aztán kitalálok valamilyen fontos dolgot, amit még ma el kell intéznem.
5/17 anonim válasza:
Nem várt vendéget be sem engedek.
7/17 anonim válasza:
Ha tudom előre hogy jönnek akkor szoktam rendelni előre Kínából Covid kapszulát. Beveszem és utána megfertőzöm az összes köcsögöt. Legközelebb már nem fognak jönni.
8/17 A kérdező kommentje:
Igazából voltak nem régibe több éve nem látott ismerősök. Sajnos anyám beengedte őket és énhozám is bejöttek. Nem dohányoznak, ezért szinte végig fújtam a füstöt nekik de bírták. Ha hasonlo mégegyszer van akkor valami komolyabb mód kellene. Tippeket !
2020. júl. 29. 02:15
9/17 anonim válasza:
A passzív agresszíó helyett vállald azt, hogy nem vagy rájuk kíváncsi és mond meg nekik, hogy nem hagyjanak most békén, mert te magad akarsz most lenni és nem társaságban.
10/17 anonim válasza:
Volt rá példa, hogy kényelmetlenné váltak már a vendégek. Mivel kertiparti volt, kijelentettem, hogy egy óra múlva nudistává válik a buli ( prűdek mint az állat). Amint nekiálltunk vetkőzni pucoltak is el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!