Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem képesek maszkot...

Miért nem képesek maszkot viselni még többszöri felszólításra sem a vonaton?

Figyelt kérdés

Ez a szabály. Senkit nem érdekel, hogy hiszel-e benne vagy sem. Ez a szabály, hogy fel kell venni. Ha nem tetszik, akkor le lehet szállni.

Mi a franc bajod lesz attól, ha rajtad van a maszk? Én napi 12 órát tudok maszkban lenni. A többi emberrel együtt. Másnak miért nem megy?

2. honnan tudod, hogy "nem létezik" a vírus? És ha igen? na? akkor mi van? Az influenzát is csak kitalálták biztos. Meg az ebolát, a kolerát stb.

Vedd csak fel a maszkot. "inkább indexelj, minthogy egyszer elmulaszd, amikor kéne"

És még üvöltöznek is a kalauzzal, mert leszállítja őket a vonatről. Szégyen.

2020. júl. 27. 22:46
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Az azbesztet tudjátok, hogy mi? A palatetőből jön, mint gomba, ha eltörik.

Azt sem látod. Mégis tudod, hogy tüdőrákot okoz. Ott is fel kell venni a maszkot. A saját érdekedben.

Van egy mondás is. Jobb ma egy szemüveg, mint holnap egy üvegszem. Jobb ma egy maszk, mint holnap lélegeztető gép és kínok kínjait átélni.

2020. júl. 27. 23:24
 12/33 anonim ***** válasza:
10%
Az emberek egy részének annyira semmiről sem szól az élete, hogy a legapróbb dolgokból is szabadságharcot akarnak csinálni, hogy fontosnak érezhessék magukat. Ez a maszk dolog ezeknek a szerencsétleneknek tökéletes alkalom erre a low budget "önmegvalósításra".
2020. júl. 27. 23:36
 13/33 anonim ***** válasza:
49%

"FFP2 masks have a minimum of 94% filtration percentage and maximum 8% leakage to the inside. They are mainly used in construction, agriculture, and by healthcare professionals against influenza viruses. They are currently used for protection against the coronavirus."

Az FFP2 is jó, csak kevésbé. Az FFP1 a teljesen haszontalan.

2020. júl. 27. 23:43
 14/33 anonim ***** válasza:
59%
Hónapok óta egyszer sem hordtam semmilyen tömegközlekedési eszközön sem maszkot, néhány hetente bulizni megyek oda, ahol többszázaz vannak, kondizni járok, társasági életet élek, úgyhogy ki vagyok téve a fertőzésveszélynek. De mivel fiatal és egészséges vagyok, engem ez a vírus nem fog ledönteni. Mást meg le*arom, a világ úgy működik, hogy erősebb kutya b*szik. :)
2020. júl. 28. 00:08
 15/33 anonim ***** válasza:
26%
#15: Ha esetleg valaki betalál az utcán, remélem nem mész a rendőrségre, hanem majd eszerint sírdogálsz csendben a sarokban... :D
2020. júl. 28. 00:11
 16/33 anonim ***** válasza:
69%

"Ha esetleg valaki betalál az utcán"

Mikor, mivel, miért? Nem értem.

2020. júl. 28. 00:22
 17/33 anonim ***** válasza:
71%
Vagy most azt akarod mondani, hogy valaki az utcán random odajön hozzám, hogy vegyek fel maszkot? :D
2020. júl. 28. 00:25
 18/33 anonim ***** válasza:
36%
#18: Nem, hanem odamegy hozzád, leüt, elveszi valamid, mert az erősebb kutya...
2020. júl. 28. 00:26
 19/33 anonim ***** válasza:
75%
#20 Ez rohadtul nem így működik. Az emberek 99%-a egy silány, egyszerhasználatos, eldobható maszkot hord, ami 0%-ban akadályozza meg a vírusterjedést. Ráadásul teszi mindezt úgy, hogy előtte a mocskos kezével nyúlkált a maszkhoz, néha az állára húzza, hogy egyen-igyon, beleizzad, vagy csak az orráig húzza fel, de volt, aki a könyökére (?) rakta. Ezek után nem kell ez a maszkhiszti.
2020. júl. 28. 00:28
 20/33 anonim ***** válasza:
73%
12 es akkor meg menj és éld le az életed baszarva csak azért mert valakik csinálják ezt a hisztit hogy bebasszák a világgazdaságot , ha valakiknek nem álna érdekükben ez akkor nem lenne ezzel teli a média és nem is tudnák erről az egészről és ugyanúgy élnénk az életünket ennyi
2020. júl. 28. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!