Csak szerintem nem kellene egy bizonyos kór után az időseknek választási joguk legyen?
Figyelt kérdés
Most a nagyon öregekre gondolok. Mondjuk 75+ idősek. Persze, vannak köztük nagyon okosak is, de vajuk be, ebben a korban már elég butácskák és mindent elhisznek amit hallanak és látnak a TV-ben vagy a neten.2020. júl. 25. 13:08
11/26 anonim válasza:
Én 2 évente ingyenesen(!!!) minden jogosítvánnyal rendelkezőt újra vizsgáztatnék (kresz, elsősegély, alkalmassági)!
12/26 anonim válasza:
Két nagyszülőm is 90+-os volt, az utolsó hónapokig szellemileg rendben voltak. Akkor most 15 éven át megfosztottad volna őket a választójogtól? Mire fel? Azzal sem lehetett volna érvelni, hogy őket már nem érinti.
A szellemi színvonal (vagy annak hiánya) b*romira nem korfüggő...
13/26 A kérdező kommentje:
12.-Mint mondtam már a kérdésemben is, hogy vannak intelligens öregek, de sajnos a legtöbbjük egy idő után már butácska és mindent elhisz amit hall. Örülj neki, hogy a te nagyszüleid még okosak. :D
2020. júl. 25. 13:53
14/26 anonim válasza:
"sajnos a legtöbbjük egy idő után már butácska és mindent elhisz amit hall" - ez a fiatalokra ugyanúgy igaz. Csak a fiatalok az öregekre fújnak, az öregek meg a fiatalokra, ennyi.
15/26 A kérdező kommentje:
Most a 13-20 éves korosztályra gondolsz? Mert ha igen, akkor tényleg igazad van, viszont a fiatalok
1.Nincsenek olyan sokan
2.Egy idő után csak benő a fejük lágya.
2020. júl. 25. 14:55
16/26 anonim válasza:
Szívesebben diszkriminálnám inkább az analfabétákat, ha mOd adOdna rá.
17/26 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem nem ártana mindegyik szavazónak egy IQ tesztet kitöltenie... Kíváncsi lennék, hogy hányan mennének át. 😂
2020. júl. 25. 15:16
18/26 anonim válasza:
Kérdező! Amikor nyelvtanilag sem vagy a helyzet magaslatán (nem csak az ékezetek hiánya a gond), akkor én nem másokkal töltetnék ki IQ tesztet, hanem magamba néznék.
19/26 anonim válasza:
Nem kellene. Ők már nem maguknak választanak. Nyugdíjba vonuláskor elvenném a választójogot.
20/26 A kérdező kommentje:
18. válaszoló
Neked tényleg akkora nagy probléma, hogy az AUTOCORRECT megint csesztet és elírt pár szót? Amit leírtam, az érthető, nem? Amúgy meg, a helyesírásnak köze nincs az intelligenciához. Lehet, hogy valaki nem a legjobb helyesírásból, viszont egy értelmes ember.
2020. júl. 25. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!