A pedikűrösöm flegma volt velem, és kellemetlenül éreztem magam miatta. Túlreagálom?
Iszonyatosan sok a bunkó szépségápolási szolgáltató. Én is tapasztaltam már, hallottam is hogy másoknak miket mondanak amikor ott vagyok, és a csajok is mesélik.
Fodrászok akik szörnyülködnek hogy ilyen ocsmány hajat még nem láttak, le kell vágni fülig, és ezt végig nyomják amíg csinálják, kozmetikusok akik azon témáznak egész kezelés alatt hogy hű de ronda a bőröd, ez a pattanás és ez is, mit csináltál az arcoddal?
Ne menj ehhez a nőhöz többször.
first world problem. tényleg itt kell ezt elsírni? ilyenre ott a facebook
amúgy meg belőled él, örüljön hogy adsz neki pénzt
legközelebb menj máshova
Köszönöm a válaszokat! Kis városiként kicsit nehéz lesz újat találni, remélem sikerül.
Egyébként 1.válaszoló, igen, érzékeny vagyok alapvetően, és az ilyen emberek meg tudják ingatni az önbizalmamat. 😅
Nem mennék oda többet, neten pedig megírnám a negatív értékelést. Nyilván utólag már nem tudsz írni a panaszkönyvbe, de az se lett volna túlzás. Egy szolgáltató nem engedhet meg magának ilyen hangnemet és személyeskedő megjegyzéseket. Pont. Mindezt (egykori) vendéglátósként és ügyfélszolgálatosként mondom, szép is lett volna, ha minden nekem nem tetsző embert elkezdek osztani.
Igen, biztos vagyok benne, hogy szörnyen igénytelen emberek is járnak a csajhoz, de ez a viselkedés akkor sem fér bele. Max mondhatja, hogy ő ezt meg ezt nem vállalja, de ezt is udvariasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!