Exet illik felköszönteni a szülinapján?
Mondjuk elég bunkó megnyilvánulás, hogy lehet viszket neki.
Ez csak egy születésnapi felköszöntés, ha jó viszonyban váltatok el, akkor szerintem nem gáz. Ha nem beszélgettek, akkor meg tényleg felesleges.
Én is úgy voltam vele, mint a 12-es, de eléggé elbizonytalanodtam a legtöbb válasz alapján.
Talán egy sima "Boldog születésnapot!" nem nyomulós, ha nem írok oda semmi smileyt, és nem kezdek el érdeklődni arról, hogy milyen a nyara (amit nem is tennék, tekintve, hogy nem érdekel, csak gondoltam ez a kedvesség normális...)
Ha békében váltatok el, akkor sima ügy: írj neki. Egyébként meg feleslegesen aggódnod, bármit is gondolna, hiszen az az ő gondolata, nem a tied.
Egyébként meg nem a nőnek kell, hogy legyen tartása, hanem az embernek. Egy férfinak sem kell jópofizni az ex-szel.
Köszi a válaszokat. Békében váltunk el, mondhatni elég racionálisan álltunk a dologhoz mindketten, nem volt nagy szerelem és szenvedély. A végén már én is fontolgattam a szakítást, de nem voltam elég határozott hozzá, örülök, hogy végül ő megtette a lépést.
Szerintem írok neki egyi sima "Boldog szülinapot!" mindenféle sallang nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!