Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Exet illik felköszönteni a...

Exet illik felköszönteni a szülinapján?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok az ügyben, mert eddig egy hosszú, komoly parkapcsolatom volt, ami pár hónapja ért véget. A srác kezdeményezte a szakítást, de nem volt nagy dráma, összeveszés, egyszerűen csak megbeszéltük, hogy valóban jobb lesz külön (többnyire távkapcsolat volt, neki fontosabb volt az egyetem, tanulás és épp államvizsga előtt állt, nem is volt nagy a szerelem). Azóta nem írtunk semmit, így nem tudom, hogy nyomulásnak venné-e ki magát ha írok. Mert nem akarok újra beszélni vele, lezártam a dolgot, de nem akarom, hogy azt higyje, hogy utálom - főleg azért mert a jövőben biztos lesznek közös eseményeink, találkozni fogunk.

2020. júl. 21. 07:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk elég bunkó megnyilvánulás, hogy lehet viszket neki.

Ez csak egy születésnapi felköszöntés, ha jó viszonyban váltatok el, akkor szerintem nem gáz. Ha nem beszélgettek, akkor meg tényleg felesleges.

2020. júl. 21. 12:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
igen. Ha valaha volt közöd hozzá, akkor igen. Ez egy gesztus, amibe semmit nem kell belelátni, pusztán neveltetés kérdése.
2020. júl. 21. 12:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Én is úgy voltam vele, mint a 12-es, de eléggé elbizonytalanodtam a legtöbb válasz alapján.

Talán egy sima "Boldog születésnapot!" nem nyomulós, ha nem írok oda semmi smileyt, és nem kezdek el érdeklődni arról, hogy milyen a nyara (amit nem is tennék, tekintve, hogy nem érdekel, csak gondoltam ez a kedvesség normális...)

2020. júl. 21. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én két éve írtam neki, utoljára már nem. Ő mindkétszer írt nekem. Szerintem ha nem volt csúnya szakítás, meg nagy fájdalom, akkor írhatsz nyugodtan, de egyáltalán nem kötelező.
2020. júl. 21. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha békében váltatok el, akkor sima ügy: írj neki. Egyébként meg feleslegesen aggódnod, bármit is gondolna, hiszen az az ő gondolata, nem a tied.

Egyébként meg nem a nőnek kell, hogy legyen tartása, hanem az embernek. Egy férfinak sem kell jópofizni az ex-szel.

2020. júl. 24. 09:53
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Békében váltunk el, mondhatni elég racionálisan álltunk a dologhoz mindketten, nem volt nagy szerelem és szenvedély. A végén már én is fontolgattam a szakítást, de nem voltam elég határozott hozzá, örülök, hogy végül ő megtette a lépést.

Szerintem írok neki egyi sima "Boldog szülinapot!" mindenféle sallang nélkül.

2020. júl. 24. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!