Frodó vagy Gandalf?
Figyelt kérdés
A kérdés apropója most nem az hogy kit szeretünk jobban a Gyűrűk urából.
Inkább az, hogy most olvastam hogy ez a két név mindkettő anyakönyvezhető hivatalosan Magyarországon.
A kérdésem: ha választani kéne, ti melyik nevet választanátok e kettő közül magyar embernek? S miért? (És hol volt Gondor mikor Nyugatvég elesett?)
2020. júl. 15. 21:50
3/5 anonim válasza:
Gandalf. Mivel Frodora mindenkinek egy alacsony, szerencsétlenség jutna eszéb, aki hamarabb bizzik meg valami sorvadt csövesben, mint a gyerekkori legjobb barátjában. Gandalf ról meg mindenkinek egy bölcs erős mágus jutna eszébe aki mindenféle probán eset már át. Persze lennének negatív elő ítéletek a neve miatt, mivel mindenki fűvesnek nézni, meg egy olyan embernek aki random ordibálja ITT NEM JŐHETSZ ÁTSZ! Meg a FUSATOK BOLONDOK! De szerintem ez még jól is jöhetne mert vagyonőri szakma nélkül is mehetne bárhova bizti őrnek.
5/5 anonim válasza:
Gandalf, ez egyértelmű és nem nagyon szorul magyarázatra szerintem 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!