Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valami nagy baj lehet velem,...

Valami nagy baj lehet velem, ha még egy óvszert se merek megvenni? 21/F

Figyelt kérdés

miért érdekel hogy más pl a pénztáros mit gondol vagy nevet-e rajtam

Így sose lesz baratnőm sem ugye? hogyan változzak meg? Olyan akarok lenni mint báki más.

2020. júl. 12. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Nincs veled baj, csak még gyakorlatlan vagy ezen a téren. Majd megszokod, belejössz.
2020. júl. 12. 15:43
 12/21 anonim ***** válasza:
2020. júl. 12. 15:52
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
A pénztárost nem fogja érdekelni, te pedig néhány alkalom után hozzászoksz. Ha elsőre nagyon zavar, akkor vásárolj mást is az óvszer mellé és menj olyan helyre, ahol van önkiszolgáló pénztár.
2020. júl. 12. 21:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet venni tescoban ovszert onkiszolgalo kasszaban kifizetni.
2020. júl. 12. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
"hogyan változzak meg? Olyan akarok lenni mint báki más." - A kérdezőnek ez is a célja, nem szimplán annyi, hogy megvegye, ez alapján én nem javasolnám az önkiszolgáló kasszát.
2020. júl. 13. 10:46
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
#15, miért? Bárki más átlagos ember nem használja az önkiszolgáló kasszát? A többség azért megy oda amúgy, mert általában gyorsabb, de az is igaz, hogy ott valóban nem kell a pénztáros bunkózását, flegma megjegyzéseit hallgatni (ami természetesen ok-okozat, rengeteg tahó vásárló van, de én pl mindig normálisan beszélek velük, szóval nem tartom jogosnak a tiszteletlen hangnemet, akkor sem, ha előttem 100-an küldték el a francba - mondom mindezt vendéglátósként).
2020. júl. 13. 10:58
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, milyen okból használja valaki az önkiszolgáló kasszát. A kérdező szeretné leküzdeni az ezzel kapcsolatos szorongását, ami szerintem egy teljesen érthető és jogos igény.
2020. júl. 13. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Velem is volt ilyen egyszer régen, nagyon cikinek éreztem mert az eladó lány pár évvel fiatalabb konkrétan kinevetett. A mai fejemmel ma már lehet hogy a főnökéhez is odamennék reklamálni hogy mi ez a módi ahol a vásárlót megszólják mikor vásárol. Az eladónak ehez semmi köze. Tuti hogy az eladó fejmosást kapna. Mondom ezt úgy hogy én is voltam eladó, de semmi közöm ahhoz hogy ki mit miért vesz, ha a véleményemet kérdezi elmondom.

Kérdező gondolj arra hogy az eladó is tudja mi az a szex. Egy normális ember tudja higy nem akarsz nemibeteg lenni vagy idő előtt gyereket esetleg olyan embertől akitől nem akarsz. Aki nevet az meg dugjon gumi nélkül és járjon a nemibeteg gondozóba, az ő baja.

Kezdetben jó az önkiszolgáló kassza, utána gyakorolj egy eladónál mikor nincs nagy tömeg. Csak állj oda és vedd meg. Ne gondolkozz annyit. Rájössz hogy nem olyan nagy dolog.

2020. júl. 20. 21:10
 19/21 anonim ***** válasza:
93%
Abba gondolj bele, hogy óvszert venni jobb, vagy esetleg majd a nemi beteggondozóban lesz jobb ülni? Na, látod. Nyugi, nem érdekli a pénztárost mit veszel és minek. Ha nagyon "ciki", akkor menj önkiszolgálóhoz, és húzd le ott.
2020. júl. 22. 03:38
 20/21 anonim ***** válasza:
90%
Minek veszel ha idézem: " így sose lesz baratnőm sem ugye?"
2020. aug. 29. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!