Mit jelent, ha kis és nagybetűt váltogatva idéznek egy mondatot kommentben?
Figyelt kérdés
Már több helyen láttam, főként YouTube videók alatt és zavar, hogy nem értem.
tEhÁt ÍgY vALaHoGy
:D öreg vagyok én már ehhez
2020. júl. 9. 19:40
1/7 anonim 

válasza:

Ez azt jelenti, hogy ahol nagy betű van, azt ott hangosabban mondják, ahol kicsi, azt halkabban. Ezzel azt érik el, hogy ilyen hülye hanglejtéssel mondják ki a mondatot, és ez viccesnek számít. :)
3/7 anonim 

válasza:

Olyan, mint mikor nyávogós hangon elismétled, amit valaki mond.
4/7 anonim 

válasza:

1. vagyok, rendesen leszavaztatok. Azt hittem, hogy ez így van, nagyon már én sem értem ezeket a dolgokat. Na mindegy.
5/7 anonim 

válasza:

Ezt én is kérdeztem egy fiatalabb ismerősömtől aki ugyanazt visszaírta nekem mint én neki, csak így kisbetűt nagybetűt váltogatva és ez elvileg a "kigyúnyolás". Mondjuk nem éreztem magam kigúnyolva.
6/7 Sic Semper Tyrannis 

válasza:

Ezt úgy kell elképzelni, hogy ilyenkor olyan hangon beszélsz, mint egy fogyatékos.
7/7 A kérdező kommentje:
Nahát, mik vannak 😳😅 Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. júl. 10. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!