Titeket is elszomorít, hogy itt alig akadnak józan, értelmes viták, amikben mindkét oldalon érvelnek?
Figyelt kérdés
Helyette gyűlölködés, sértegetés, trágárság és az "amit nem látok, az nincs, amit nem értek, az hülyeség, ami nem tetszik, az rossz" mentalitás.
Én olyan vagyok, hogy ha megvan a véleményem valamiről, akkor is szívesen meghallgatom az ellentáborét, hátha okosabb leszek tőle. Sajnos úgy látom, ezzel nem sokan vannak így rajtam kívül. Esetleg ajánlanátok olyan oldalt, ahol ez másképp van?
2020. júl. 9. 10:01
11/11 anonim válasza:
AZ újítás sem hozta be a várva vár reményt, most inkább mintha valami gyerek GYK. lett volna ebből az oldalból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!