Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy nőnek van vagyona vagy esetleg jó szakember, akkor sokan azonnal azzal jönnek, hogy beszopta magát a munkahelyre/prostiként szedte össze a pénzt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 09:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy egy okos nőnek miért ne lehetne ideje elmenni fodrászhoz és feldobni egy rúzst? :D Mert legtöbbször ez a sorrend, hogy így okos, meg jó abban amit csinál, és szép lassan hozzáigényesedik az anyagi helyzetéhez, és az igényesség ugye a legcsúnyább nőből is hatványozottan jobbat hoz ki.
2020. júl. 7. 12:25
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 pontosan ezt tapasztaltam én is :)
2020. júl. 7. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
Mert sok esetben így van, ugyanúgy amikor apuci kisfia munká kap a cégnél.
2020. júl. 7. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
13: Olvastad a kérdést? :D
2020. júl. 7. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
86%

5 évet szenvedtem végig a jogi egyetemen, utána még jó pár éve gyakornokoskodás, rengeteg tanulás, munka, pénz, legtöbbször alig éltem a fáradságtól, de megérte. igen szőke vagyok (ez a természetes hajszínem), van egy szép kocsim (nem mintha manapság ez olyan nagy érték lenne) és figyelek magamra. mindenért nagyon keményen megszenvedtem, 0 szülői támogatással, semmit nem raktak a seggem alá, sehol nem tettem szét a lábamat és gazdag pasim sincs, aki fizetett volna bármit is.

nem tudom, szimpla irigység? eléggé felháborító, hogy egyes emberek mennyire lenézik mások évtizedekig tartó kemény munkáját

2020. júl. 7. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!