Mi jutt eszetekbe arról, ha valakin azt látjátok, mind a két nagy lábujjkörmén sebtapasz van, és bevannak dagadva a lábujjai?
Bejött a jóidő, én meg mezítláb sikeresen mind a két lábujjammal elakadtam, úgyhogy este leeset mind a két nagylábujjamról a köröm.
Pont szingli vagyok, most akkor állandóan meséljem el, hogy milyen szerencsétlen b*lfaszkodásra is képes vagyok?
Mi köze ennek a szingliségnek.
Ha egyszerre mindkettő, akkor biztos azt gondolnám, hogy van olyan hülye, hogy nem képes venni normális cipőt, hanem valamiért a rosszat erőlteti mindenáron
#12 De gáz ha ezt gondolják.
Simán befér a mutatóujjam a sarkamnál, ha nincs bekötve még a cipőm. Még kiskoromban anyám tanította, hogy ha nem fér be egy ujj oda, akkor nagyobbat kell venni.
#12 Annyi, hogy nem egy ilyen balesett és bénázás elmesével, egy ilyen bemutatkozással akkarna kezdeni bárki is.
Vagy saját magát égesse porá?
De miért kellene elmagyarázni bárkinek is egy bemutatkozás alatt, hogy miért van leragasztva a lábujja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!