Vajon egy szép nő miért nem keres társat magának?
Figyelt kérdés
Egy 24 éves csinos és baromi jófej nőről van szó. Egy teljes évig próbálkozott nála egy haver a baráti társaságból, de elutasította. Én is próbáltam elhívni erre-arra, hátha felszed valakit, de azt mondja nem kell neki senki. Néha akad szexpartner, de semmi több. Ideje lenne és jelentkező is akadna.
Kérdeztem őt is, de csak annyit mondott, hogy nincs szüksége rá. Ti mit gondoltok erről? Miért nem keres rendes társat magának az egy szem macskáján kívül (szószerint egy szeme van)?
2020. jún. 29. 22:26
11/11 anonim válasza:
Háát nekem sokszor mondják hogy szép vagyok de egyszerüen nem szeretnék kapcsolatot. Nem érezném jól magam 3 hét után.. Meg gondolom ő sem találta meg az igazit. Nem birom az elköteleződést valamiért.. Eddig csak 2 kapcsolatom volt. De tényleg bármi oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!