Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy gyerek, aki mindent...

Egy gyerek, aki mindent elkér? Örökbe? Hogyan lehet ezt a helyzetet kezdelni?

Figyelt kérdés

Van nektek ilyen gyerekismerősetek, aki mindent elkér, de nem kölcsönbe, hanem örökbe? Vagy ha a saját gyereketek megy haza valami olyan holmival, ami nem a sajátja?

A saját tapasztalatomat tudom megírni, tőlem gyerekkoromban nagyon sok holmimat elkérték, nyilvén nem adtam oda mindent, de sokat igen. az iskolánkba több cigány is járt, főleg rájuk volt jellemző, hogy odaszóltak nekem: "Hé, gyerek! Mi van nálad, add nekem!", és, mivel többnyire kisebb voltam meg féltem tőlük, odaadtam.

2020. jún. 28. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
91%

Unokatesokkal mikor kicsik voltunk cserelgettünk csak. Vissza is kerhettük ha vissza vittük az övét stb. Vagy ha egymasnak is adtunk vmit otthon màr elöre meg volt beszelve hogy ezt pl szivesen adom

A szülök irànyitottàk az egeszet. Olyan nem volt hogy olyat elvigyünk amit nem akarnak odaadni es tölem sem kértek nostogattak olyannal amit nem adnék.

Minden gyerek megertette azt ha a masik nem akar adni vmit. Akkor azzal naluk vagy nalunk jatszottunk csak mig együtt voltunk.

2020. jún. 28. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

En gonosz neni vagyok. Mikor nagy zokogas van, amiert a fenykepezogepem, telefonom nem adom jatszani a pelenkas kisgyereknek. Mikor a fejere teszi a kedvenc sapkam, es olyan cukin all rajta, mar nem vagyok szivbajos, elveszem.

Jelen esetben szo nincs kunyeralasrol, csak anyuka tudomanyos alapokon nem mond nemet a gyereknek, mert az frusztralja. Nekem meg a sajat cuccaim fontosabbak.

2020. júl. 4. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!