Hogyan tudok összejönni egy orvossal?
Figyelt kérdés
Az egyik orvos nagyon bejön nekem fiatal még. Látom hogy azért ő is megnézett. De nem tudom hogy közeledjek felé.2020. jún. 27. 21:26
2/5 anonim válasza:
Az orvos is ember. Fura, de ember. Szóval ugyanúgy, mint egy mérnökkel vagy tanárral vagy utcaseprővel
3/5 anonim válasza:
Egy kérdés a te orvosod, te a betege vagy?
Mert akkor felejtsd el, az orvos-beteg kapcsolat olyan tabu mint a tanár-diák.
Ha nem vagy a betege akkor simán csak menj és beszélj vele.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a betege.
2020. jún. 28. 03:18
5/5 anonim válasza:
Ha egy kicsit többet is leírnál az esetről akkor lehet, hogy jobban tudnánk segíteni a helyzeteden :)
De elsőként menj oda hozzá és köszönj neki, kérdezd meg hogy hogy van, stb., beszélgess vele egy kicsit de ne nagyon legyél nála útba mert orvos és neki is van dolga, munkája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!