Minden pletykát, rosszindulatú pletykát el szintek amit hallototok?
Mármint ezt úgy értem, legyen szó ismerősrol vagy pedig egy ismeretlen személyről, de tudod, hogy ki ' látásból '.
Olyan cifra dolgokat hallottam én is magamról vissza és egy két emberrol, hogy az botrány. Mondjuk én nem adok az ilyen emberek szavára. Ti, hogy vagytok ezzel a dologgal? 29n
Eddig a környezetemben mindenki elhisz mindent.
Az exeim baratai csaladja minden kamut elhisz rolam ami az exek kitalalnak. Kivetel eddig nem voöt.
Köszi szépen a válaszokat!
Ezek szerint tényleg ennyire buta az átlag magyar ember, nem hogy utána járna, befolyásolható, naiv és nem utolsó sorban bárki bármit mond neki azt el hiszi szó nélkül...
Semmit.
*Olyan cifra dolgokat hallottam én is magamról vissza és egy két emberrol, hogy az botrány.
Ezzel nem vagy egyedül, néha csak lestem, és nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek annyira ostobák voltak.. de az idő engem igazolt, és volt pár aki oly szép pofára esett, hogy öröm volt nézni őket:)
Igen, valóban olyan buta a magyar, hogy még egy kérdést sem tud tisztességesen kiírni.
Olvasd már el kedves, hány hibád is van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!