Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden pletykát, rosszindulatú...

Minden pletykát, rosszindulatú pletykát el szintek amit hallototok?

Figyelt kérdés

Mármint ezt úgy értem, legyen szó ismerősrol vagy pedig egy ismeretlen személyről, de tudod, hogy ki ' látásból '.

Olyan cifra dolgokat hallottam én is magamról vissza és egy két emberrol, hogy az botrány. Mondjuk én nem adok az ilyen emberek szavára. Ti, hogy vagytok ezzel a dologgal? 29n

2020. jún. 27. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, rólam is kitaláltak már 1-2 dolgot, de leszarom :D
2020. jún. 27. 15:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Eddig a környezetemben mindenki elhisz mindent.

Az exeim baratai csaladja minden kamut elhisz rolam ami az exek kitalalnak. Kivetel eddig nem voöt.

2020. jún. 27. 15:46
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Ezek szerint tényleg ennyire buta az átlag magyar ember, nem hogy utána járna, befolyásolható, naiv és nem utolsó sorban bárki bármit mond neki azt el hiszi szó nélkül...

2020. jún. 27. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

*Olyan cifra dolgokat hallottam én is magamról vissza és egy két emberrol, hogy az botrány.

Ezzel nem vagy egyedül, néha csak lestem, és nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek annyira ostobák voltak.. de az idő engem igazolt, és volt pár aki oly szép pofára esett, hogy öröm volt nézni őket:)

2020. jún. 27. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4 kieg. Mondjuk volt idő, amikor benyeltem, de mint mindenki a saját bőrén tanul, igy én is.
2020. jún. 27. 16:00
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Igen, valóban olyan buta a magyar, hogy még egy kérdést sem tud tisztességesen kiírni.

Olvasd már el kedves, hány hibád is van benne?

2020. jún. 27. 16:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, én is hallottam már magamról vissza olyan dolgokat, hogy égnek áll az ember haja. Én nem hiszek el semmi ilyesmit, és idővel meg is tanultam, hogy senkiben nem szabad megbízni. Ja, és a pletykálást borzasztóan elítélem. Ha valaki olyan tökös, hogy mások háta mögött talál ki hülyeségeket szórakozás céljából, akkor az illető előtt is legyen nagy a szája. :) Bár itt faluhelyen ha az utca egyik végén fingasz egyet, mire elérsz a másik végére, már azt fogod hallani az emberektől, hogy összeszrtad magad.
2020. jún. 27. 16:24
 8/13 A kérdező kommentje:
6 *látom egyedül neked okozott gondot a kérdés értelmezése,se levélben sem pedig itt nem kaptam negatív véleményt csak tőled! 7 köszönöm a válaszod!
2020. jún. 27. 16:28
 9/13 Fosterneni válasza:
100%
Szerintem az esetek nagy részében nem érdemes elhinni semmit, amit pletykálás során hallunk.
2020. jún. 27. 16:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. jún. 27. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!