Hány évesen már ciki pónikkal, műanyag állatokkal, Legóval játszani?
35 évesen legóépületeket építek. Ez az egyik hobbim.
A póni meg a műanyag állat szerintem más kategória, de hát ki mit szeret... miért lenne bármi ciki?
Miért lenne ciki? Nyilván nem fogod feltölteni YT-re képpel, arccal, hogy éppen játékpónival játszol 30 éves férfiként, meg nem fogod ezt elmesélni a kocsmában, de nem ciki, nem tartozik ez senkire, csak rád.
Én mai napig szoktam mondjuk gyurmázni, pedig felnőtt vagyok.
99 éves kor után nem szabad, legalább is a legtöbb játék dobozára az van írva ;)
Nem ciki.
Kamaszkorban van ilyen, hogy ciki jól érezni magad, mert akkor hirtelen mindenki felnőttet akar játszani.
Most meg itt van két felnőtt a szobában, párom (26 éves) GTA-zik, én (24) Minecraftoztam, mielőtt feljöttem volna gyakorira. Oké, nem póni, hanem videojáték, de ugyanaz a kategória :D Karácsonyra meg egy repülőgép-makettet kaptam tőle, és olyan boldog voltam, mint utljára szerintem kb gyerekkoromban :D
8asnak:
Ezt öröm volt elolvasni :D még nekem is jól esett, amit meséltél
(2es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!