Csak őszintén! Itt az oldalon írtál már szándékosan kötekedő választ a kerdezőnek?
Igen. Volt ilyen. Nem vagyok ra buszke, de ezt azert irom le valaszkent, hogyha esetleg egy kerdezo megbantodna 1-1 kommenten tudja, hogy nem szemelyesen rola szol, egyszeruen csak vannak hasonloan gyoker emberek, mint en.
Na persze nem mindig csinalom ezt es sokszor segiteni probalok. Legtobbszor inkabb a tema ami felcsesz vagy eleve nagyon fusztralt es rossz lelki allapotu vagyok.
Akad, hogy bele kötök másokba. Alapból ugye elvileg szabálytalan a válaszra válaszolni, mégis sokszor elindul egy folyamat aminek már semmi köze a kérdéshez.
De még olyan is volt, hogy "arány növelő" választ adtam, ugyanúgy rúgtam egyet a kérdezőbe mint mindenki más és ment a 100% értékelés. Míg máskor mikor igyekszem hasznos, kifejtett választ adni arra megy a lepontozás.
"Aranynovelo valaszt adtam, ugyan ugy rugtam egyet a kerdezobe"
Elso vagyok, de ettol a mondattol meg nekem is felfordult a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!