Szomorúak vagytok mert meghalt Bálint gazda?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 08:32
11/14 anonim válasza:
Sajnálom, viszont szép, hosszú, tarlamas és aktív élete volt, még időskorára is. Nagyon szerencsés ember, mert sokan a 70et se élik meg. Ő egy fogalom lett, az ország kertészet. Az ilyen értékes emberekből egyre kevesebb van.
12/14 anonim válasza:
Szomorú különösebben nem vagyok miatta, mert nem ismertem személyesen, de sajnálom, az alapján amit tudok róla, jó ember volt.
Amúgy annyira nem volt végig szép élete, mint itt aokan írják, mivel holokauszt túlélő volt, a családját szinte teljesen kiírtották. Csak ilyenekről persze senki nem szeret beszélni.
13/14 anonim válasza:
Basszus nem is tudtam, hogy meghalt. 🥺☹
14/14 anonim válasza:
Igen, mert nagy tudású, igazi öreg tudós volt a szakterületén, aki sokmindent átélt, de nem adta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!