Charli D'Amelio miért lett ennyire ismert?
Figyelt kérdés
Nem is egy nagy szépség (úgy értem nem olyan kirívóan, mint pl. Angelina Jolie vagy Palvin Barbi), de külsőleg teljesen átlagos. A TikTok videói sem extrák, 1000 másik ember csinál ugyanolyan videót, mint ő. Nem irigykedés, csak kíváncsi vagyok, hogy lemaradtam-e valamiről vele kapcsolatban, vagy nem tudom, egyszerűen nem értem mitől imádják, követik, lájkolják ennyien..2020. jún. 19. 19:14
2/7 anonim válasza:
Bocs, de nekem finom sincs, ki az. 😃
3/7 anonim válasza:
kéne már egy "random emberek, akiket az egész ház ismer" kategória...
4/7 anonim válasza:
Már a múltkor is megmondtuk, hogy csak a hozzád hasonló tinipinák ismerik ezt a senkit!
5/7 anonim válasza:
Én felix kjellberg hírnevét nem értem; a fél világ feliratkozott a csatornájára miközben semmi mást nem csinál mint szar játékokkal játszik, reagál más emberek által készített mémekre és néha elejt egy szexista/rasszista/homofób megjegyzést.
Milliónyi ugyanilyen férfi van a világon...
Rakerdezni arra hogy miért ismert valaki elég csúszós lejtő, mert konkrétan minden hírességről meg lehetne kérdezni ugyanezt (Bár valamiért csak a fiatal nőneműek szúrják a szemeteket)
Charlie legalább emberileg rendben van, nem úgy sminkeli magát, mint az összes kardashian klón, és nem azt a példát mutatja a fiatal lányoknak, hogy csak úgy lehetnek valakik, ha szuggesztívan táncolnak. Tehetséges, ténylegesen jó táncos, és szerethető. Mi kell még?
6/7 anonim válasza:
Engem irritál. Konkrétan abból lett híres hogy csinált egy tiktokot a renegade táncra, ami nem is az övé és még csak az alkotóját se jelölte meg. Szerintem nem tud táncolni, rángatózik szegényke mint egy epilepsziás rozmár kábé. A kifejezéstelen arcmimikájiról ne is beszéljünk. Ezer ugyanilyen lány van tiktokon. Fogalmam sincs mit esznek ezen. Nekem már a harmadik videója után unalmassá vált de mindig megkapom a foryoumban. Ugynazt a 3 mozdulat nyomatja vagy 20-szor egy zenére már egy éve. Ez táncolás?? Ráadásul csak majmolja a többit, saját maga nem tud "táncot"alkotni.
7/7 anonim válasza:
Vette a követőket xd. Nem csúnya de vannak nála szebbek, teste átlagos. A tiktok "táncok" nem értékelhetőek de versenytáncosként tök átlagos volt, sose nyert vagy ért el helyezést a korosztályában mint több száz korabeli versenytáncos vagy híres fiatal táncos, nem rossz de a SYTYCD Next Generation vagy Dance Moms szereplők 9-12 évesen képesek voltak sokkal komplexebb koreográfiákat előadni mint Charli 14-16 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!