Mikor "mosolyog" valakinek a szeme egy fotón,ha valakivel fotózkodik?(A száján is van egy pici félmosoly,de a tekintete is szinte mosolyog.) "Mit jelent"?
9:Nem éreztem annak idején,azavakkal utólag pláne nem azt mondta,hogy jól érezte/érzi magát velem,csak másnak is feltűnt a képen a tekintete.Szóval azért írtam ki a kérdést,hogy vajon milyen helyzetben olyan egy ember tekintete.De az gondolom nem hazudik,mint,ahogy szájjal lehet nem szívből,erőltetve mosolyogni.
(:
Amikor már ilyen apróságokban kell összegereblyézni a pozitív dolgokat, hogy nyugtasd magad, az már régen rossz, és csak önhitegetés. Engedd el a dolgot. Volt oka annak, hogy azt mondta, hogy nem érzi jól magát. Ha jól érezte volna magát, nem mondott volna ilyet.
Sokáig én is hitegettem magam így 1-2 emberrel kapcsolatban, és annyi ilyen pozitív dolgot összeszedtem, hogy egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy miért nem működik közöttünk a barátság/kapcsolat. Aztán utólag beláttam, hogy csak túlszépítettem magamban a dolgokat és elhitettem magammal feleslegesen. Közben meg teljesen az ellentéte volt a valóságban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!