Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnál ahhoz, ha az...

Mit szólnál ahhoz, ha az egyik barátod/barátnőd börtönbe kerülne?

Figyelt kérdés

Látogatnád őt a börtönben?

Ha segítséget kérne valamiben, akkor segítenél? Nem hagynád magára?

Függene attól, hogy mit követett el?

2020. jún. 16. 13:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm egyik barátnője volt sitten, mert szülés után megolte a csecsemőjét. Kiskorú volt, de éveket lehúzott a rács mögött és a később született gyerekét sem nevelhette. Tesóm nem tartotta vele a kapcsolatot, de a csaj se akart senkivel se találkozni, beszélni. Gondolom megbánta, amit tett.
2024. jún. 25. 09:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Látogatnám és keresnék neki egy jó ügyvédet. Főleg ha baleset okozásért, vagy adócsalásért ülne.

Ha nemi erőszakért, pedofíliáért, drogcsempészésért ülne, akkor viszont nem.

aug. 14. 21:28
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg miattam menne börtönbe, illetve velem együtt mert éjjel felhívtam, hogy "hallod, van egy jó ötletem"

vagy a suliban elővette a telefonját:D

Viccen kívül:

Nagyon múlna azon, mit követett el.

Pedofília, erőszak, emberölés akkor rólam többet nem is hallana.

Ha mondjuk önvédelemből történő dolog, ami miatt börtönre ítélik akkor értelemszerűen keresném őt és próbálnék neki segíteni.

Vagy ha figyelmetlenség miatt mondjuk adócsalásba keveredne, próbálnék neki a létező összes módon segíteni

okt. 23. 16:33
 24/24 mikeXxX ***** válasza:
Lehet rám köpködni de azonnal offolnám azt a nőt ki a francnak kell egy simlis nő még az ilyen ismerőst is offolom.
dec. 15. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!