Ki az aki "felvállalja" barátok, ismerősök előtt, hogy gyakorizik?
Figyelt kérdés
Ha előjön egy társasági beszélgetés során, akkor elmondjátok, hogy ti használjátok az oldalt? Az én ismerősi körömben az oldalról való vélemények megmaradtak azon a szinten, hogy "csak idiótaságok" vannak itt, és tekintve, hogy minden anonim módon történik, egész személyes kérdéseket is meg lehet osztani, sokan kitárulkoznak olyan személyes ügyekben is, amit másoknak face to face nem mernének feltenni (ez is az oldal lényege). Ti hogy vagytok ezzel?2020. jún. 15. 12:47
11/22 anonim válasza:
Ebben mi a ciki? Nálam a családban mindenki tudja, hogy gyakorizok. Sokszor a lányom kért meg, hogy anyu, kérdezd meg légyszi..., mondjuk Otthon kategóriában, vagy Kultúra, közösség-ben. Ezért van az oldal, nem? Vagy tényleg ennyire ciki lett? Én simán elvagyok itt tizenéve és nem szégyelltem soha.
12/22 anonim válasza:
Kollégák előtt is. Néha szóba kerül beszélgetésnél, ha olyan a téma, ami kapcsolatos egy itteni témával. Vannak érdekes dolgok is ezen az oldalon, nem csak szemét.
13/22 anonim válasza:
Ha valaha szóba jönne, nem titkolnám, de eddig még nem volt ilyen és kétlem, hogy valaha lesz, ennél azért érdekesebb dolgokról szoktunk beszélgetni :D
Mondjuk én csak a Főzés kategóriában tettem fel eddig kérdést és személyes problémára soha nem kérnék itt tanácsot.
14/22 anonim válasza:
Konkrétan a gyakoriról nem beszélgetek, de volt már olyan, hogy megemlítettem, hogy a gyakorin olvastam valamit. Például itt ajánlotta valaki, hogy a borotvahab jó a szemüveg párásodása ellen. :-) Kipróbáltam és tényleg működik.
15/22 anonim válasza:
Elmondtam pár rokonnak, erre az egyik kihasználja az egyik lehetőségét:).
16/22 anonim válasza:
Első pasimat itt szedtem össze, ezt tudta mindenki. Szóval egyértelműen felvállalom, bár a felhasználónevemet nem tudja senki.
18/22 anonim válasza:
Szerintem tudják csak l#szarják.
19/22 anonim válasza:
Ha szóba jön, akkor azt felvállalom, hogy néha szoktam használni az oldalt, de azt már inkább nem vallanám be, hogy mennyi időt töltök itt valójában.
20/22 anonim válasza:
Nem csinálok belőle nagy ügyet. Szoktam az oldalt szidni, meg ki is mondom, hogy sok az idiótaság, ha szóba kerül. De nem, nem hazudtam még róla. Kicsit azért szégyenlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!