Őszintén, van valaki aki ennél a "kérdésnél" a kisbabat választaná?
Ha választani lehetne, egy aranyos kisbabát mentenél meg a haláltól, vagy 100 teljesen random embert?
Nekem egyik ismerősöm múltkor a kisbabát mondta, "mert az olyan cuki." Egyszerűen nem tudtam vele egyetérteni, mert 100 embert 100 család gyászolna, a babát meg csak 1, és szerintem nekik a legnehezebb. Ti hogy gondolkoztok?
A kisbabát. Alapból egy ki nem fejlődött személyiség, és egy teljesen ártatlan lény. Szóval formálható
Másfelől : Senki nem mondta, hogy a 100 másik ember jó ember.
Harnadrészt anya vagyok. Bele pusztulnék ha elveszíteném a gyermekeim. Szóval ezt más anyának vagy szülőnek nem kívánom.
Azt sem mondta senki, hogy a másik 100 ember milyen idős, vagy, hogy van még anyja.
Másfelől mint írtam ez sokmindentől függ, de leginkább azért menteném meg a kisbabát mert belőle lehet ember. És mert senki nem mondta, hogy a másik 100 ember esetlegesen nem sorozatgyilkos, vagy egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!