Mi a véleményetek arról, hogy Drugs Bunny szerint Riga Litvániában van?
Lehet, hogy eltévesztette, de az is, hogy ezzel sincs tisztában, annyi baromságot hordott már össze.
Tipikus nagyszájú, félművelt ember. Szerintem oldalakon keresztül tudnánk sorolni a hülyeségeket, amit az utóbbi években a BB rádióban mondtak a Hurkával.
az utolsónak sajnos igaza van.
nem tudom, mi történt ezzel a szerencsétlen emberrel, de kívül-belül olyan lett, mint egy vérfideszes kisnyugdíjas.
jó, sosem volt egy észkombájn, de azért szerettem hallgatni a bb rádiót, viszont már évek óta csak bele-belehallgatok, és pár perc ki is nyomom.
a választások előbb már olyan állatságokat hordott össze, hogy „nem számít Mészáros L. gazdagodása, csak ne legyün kalifátus”, meg folyamatosan bzizik, összemossa a transzszexualitást a homoszexualitással stb stb.
A koronavírus első hulláma alatt meg írt egy indulatos cikket, amibe
n képest volt az a 6ökör olyat leírni, hogy „a világ egyik legszerencsésebb országában élünk ebből a szempontból is”, majd azt sugallta, hogy az immunrendszert csakis sporttal, azon belül természetesen csak konditermi edzéssel lehet erősíteni.
én csak azt nem értem, hogy ennek a mindenhez értő zseninek miért olyan a teste és a feje, mint egy túlsúlyos nyugdíjasé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!