Melyek azok a tabu témák amikről nagyon könnyen/nehezen beszélsz?
Kiközösitésekröl.
Habàr egyik munkahelyen elmondtam öszinten felvételnél(üzletvezetes kis üzletben) hogy azert akarok naluk dolgozni mert egy föt keresnek es egyedül lennék mert aljasok voltak velem az elözö kollegak(eladoi munkakör), es szoval ez van.
Meghatotta a tulajt es felvett.
Es nagyon nem bànta meg. A legjobb üzletvezetöt talàlta meg :)
De amugy sehol soha senkinek nem merem elmondani hogy barhol vagyok, mindenhol en vagyok a gunynak meg mindennek a celtablaja. Közben teljesen àtlag vagyok. Csak amolyan csendesebb naivabb tipus
Idegenekkel vagy kollégákkal igazából szinte semmiről se szeretek beszélni, mert a beszélgetés sokaknak egyenlő a vitatkozással, senki se képes elfogadni, hogy ő így gondolkozik, a másik meg úgy és kész, muszáj mindig lerendezni, hogy ki az okosabb.
Családdal a testi dolgokat már nem nagyon szívesen beszélem ki, a saját szűkebb családommal bármiről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!