Magyarországon is vannak vándorok?
Figyelt kérdés
Szóval látom néhány filmben, hogy amerikában világgá megy néhány ember, hogy lássa a világot. Magyarországon is vannak ilyen fajta emberek?
(És most hadjuk a soros és barátait tervét és a bevándorlást mert nekem nem ez a kérdésem.)
(illetve ez nyílván nem a vírus időszakra mondom, hanem egyébként)
2020. jún. 7. 08:43
1/3 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyennel az biztos. Az ország is elég kicsi. A legtávolabbi pontjáról is fél nap alatt hazaérek.
2/3 anonim válasza:
Vannak persze. Pl vandorboy, vandorina stb hozzájuk hasonló utazó. Nővérem is csinált ilyet. Van a járatlan utak fesztivál, ott szoktak összegyűlni. Ez egy nagyobb rendezvény, de vannak kisebbek is.
3/3 anonim válasza:
2018-ig volt egy híres vándor, sajnos balesetben elhunyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!