Mitől lehet rossz kedvem?
Szóval az elmúlt hetekben nem igazán vagyok jól lelkileg és próbálok tenni ellene, szoktam barátokkal találkozni, több hobbim is van de az elmúlt időszakban gyakran érzem magam rosszul és nem tudok mivel életkedvet adni magamnak.
Nem élek gondtalan életet, vannak problémáim, mint minden embernek de semmi sem változott, ami olyan nagy kihatással lenne rám. Máskor is volt rossz kedvem, de ennyire nem.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a "gond", vagy esetleg tudna segíteni, hogy mivel legyen jobb kedvem, akkor kérem ossza meg velem, előre is köszönöm a segítséget.
Ui.: Nem gondoltam volna, hogy ez ideáig folyamodik, hogy itt kérek segítséget, tehát ebből remélem érthetödő, okkal vagyok itt, megköszönném ha nem olyan emberek írnának akik csak még jobban rontanak ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!