Meddig kell még a maszkkal bohóckodni? Nem veszem már fel egy ideje sehol de hisztiznek rendszeresen miatta a biztonsági őrök.
Kedves utolsó!
Én azért nem értek egyet a jelenlegi maszkhordással, mert semmi értelme. Volt pár ezer beteg, több megyében egyáltalán nincs aktív fertőzött és meghalt kb. 500 ember. Influenzaszezon idején milliós betegszám volt az országban, több ezer halottal. Szerintem sokkal indokoltabb lett volna akkor a különböző korlátozásoknak és lenne indokolt olyankor minden évben. Mert azokat az idős, beteg embereket senki nem sajnálja? Egyébként meg senki nem igazolta, hogy azok az emberek, akik koronavírusban meghaltak, azok nem csak éppen ezzel voltak fertőzöttek és nem haltak volna meg amúgy is akár. Nem mondom, hogy nem játszott közre, de ezek az emberek sajnos influenzaszezon idején is meghalnának. Tehát itt legalább több hónapra minden évben otthon kéne maradni...
Az emberek 90 százaléka, vagy még több világszinten túléli ezt a szimpla megfázásos betegséget. Az egy dolog, hogy gyorsan terjed, meg tünetmentesen is fertőzhet, de az emberek 90 százaléka még kórházba sem kerül, ugyanolyan tünetei lesznek, mint egy durva influenzával, vagy a többi száz és száz vírussal, baktériummal fertőzötten télen. Ezt én már tényleg bohóckodásnak tartom magam is, mert semmi nem indokolja ezt már. Január-február-márciusban indokolt lett volna, de akkor meg nem volt kötelező. Én ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!