Miért van ez, hogy valaki ennyiért eldobná az életét?
Figyelt kérdés
Valaki tényleg ezerért(rossz családi helyzet, kevés pénz, megeroszakoltak) valaki meg képes lenne azert öngyilkos lenni mert mert nem lájkolták a képét, vagy a barátnője kibeszélte.
Lehet szívtelen vagyok de én sosem tudnám összehasonlítani azt hogy hogyan tudja a két okot ugyan annyi nehézségi szinten venni valaki.
Tudkm hogy az emberek máshogy élik meg a dolgokat de ez nekem meg is érthetetlen.
Összehasonlítálani helyett megérteni-t akartam irni
2020. jún. 4. 12:11
2/7 anonim válasza:
értékrend hiánya, alacsony önbecsülés, nem figyelnek oda rá a szülei, szeretethiányos, figyelem hiányos, egyéb pszichológiai probléma.
Kívülről csak találgat az ember.
2020. jún. 4. 13:33
3/7 anonim válasza:
Azért nem érted mert nincsenek öngyilkos hajlamaid. Másoknak vannak. Ennyi a történet.
2020. jún. 4. 14:32
4/7 anonim válasza:
Szamodra mi volna a legnehezebb problema, amit mar nem tudnal elviselni, es az ongyilkossag lenne a megoldas?
2020. jún. 4. 14:35
5/7 A kérdező kommentje:
Ongyilkosság szerintem semmire se a megoldás, lehet hülyeség ezt mondani de jobban "megertem" azt akivel csak rossz történt az életben és nem akarja többet átelni
2020. jún. 4. 16:18
6/7 anonim válasza:
Mert mentális problémái vannak az ilyen embernek.
Lehet pl csak azért van ma sz.r kedvem mert valaki csúnyán nézett rám.
De a valóságban lehet azért ilyen el.cseszett a személyiségem, mert alkoholista szülők neveltek
2020. jún. 4. 19:43
7/7 anonim válasza:
Ahogy a #2-es írta, kívülről akinek nincsenek ilyen pszichés gondja csak találgatni lehet..nekem is gyakran vannak hasonló gondolataim így én beletudok gondolni mi vihet rá egy embert ilyesmire. A baj az hogy én is hiába próbáltam beszélni bárkivel mind azzal jöttek hogy "tehát afrikában éheznek, meg menekülnek" így inkább már megtartom a gondjaimat magamnak! 3 pszichológus-nál voltam életemben, de az is pénzkidobás volt. Inkább támogatni kéne egymást, az sokkal többet ér, mindegy te milyen jelentéktelennek gondolod a problémáit mert bármikor megtörténhet a baj. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!