Az mennyire gáz manapság, ha valakinek 23 évesen nincs se pénze, se munkája, se párkapcsolata és sehol nem tart az életben, semmit nem ért még el benne?
Vannak terveid?
Én egyszer ismertem egy hülye lecsúszott p.csát. Ő ilyen volt és mást hibáztatott a saját tehetetlenségéért.
Csak gondolj ki valamit, és tegyél érte. Szedj össze egy kis takarékot.
Mindenkinek önmaga a a legnagyobb ellensége.
Tudod, mi a gaz? Hogy a te nemzedekednel valami nagyon nincs rendben. Eloszor azt hittem, nehany nyafogasrol van csak szo. Oszinten sajnalom, hogy valami iszonyatos erovel van beletek sulykolva, hogy sikerre kell torekedni mindenaron, ki kell pipalni a pontokba szedett teteleit az eletnek.
Ha nem vagy gyonyoru szep, akkor annyi. Ha nem illik rad a sablon, meg se szulettel volna. Ha nem leszel gazdag, akkor az nyomorusag. Ha nincsenek felmutathato hobbijaid, sportjaid, vegzettsegeid, akkor nem vagy erdemes me egy profilkepre sem.
Azt is latom, olyan erovel sugarozza ezt minden es mindenki, hogy nagy batorsag kell azt mondani, le van szarva.
Nem, aluljaroban keregetni nem eletpalya,felre ne erts. De ha valaki villamossal jar, semmi kulonos a munkaja, de van, lakik, de nem az ove, van, akihez jo odabujni, pedig nem akar epitkezni es gyereket csinalni, akkor ennyi. Baromi fiatal vagy. Meg sokmindent tehetsz, de ne kenyszerbol.
Jelen. 23f
Annyi, hogy nekem mindez megvolt, de mindet elbuktam. Mintha csak kidobtam volna az éveimet.
Csak nem neked is most lesz az ötéves osztálytalálkozód?
Nyugi, sokan járunk ebben a cipőben most. A lényeg szerintem, hogy próbálkozol - mert, ugye próbálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!