Csak nekem nem szimpatikus HErBY?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 20:44
11/13 anonim válasza:
Nem ő a volt nőjének a levelét olvasta fel akit folyton megvert másik videóban pedig azt láttam hogy részegen balhézik. És néztem régebben par videóját lehagytam a végéről hogy ikszdé
12/13 anonim válasza:
Polgárpukkasztó a fazon, az biztos. Arra megy, hogy minél többen nézzék, így végülis érthető is. Szerintem a legnagyobb baja neki, hogy nem találja a helyét a világban, vagy hogy mit is csinálna szívesen, vagyunk ezzel még így páran ezzel nincs is baj szerintem.
13/13 Benyovszky Oszkár válasza:
#8 és #10 Vannak olyanok akik rendszeresen nézték, de megutálták, innen tudnak annyi mindent róla, és itt most erről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!