Miért kell egy lánynak összezárt vagy keresztbetett lábakkal ülni? Miért nem illik széttett lábakkal ülni, amikor nadrágban van?
Ha szoknyában van, akkor azt megértem miért.
De ha valaki nadrágban ül, nő, és nem teszi keresztbe vagy össze a lábát, akkor megszólják. Én nem tudok úgy ülni, kényelmetlen. Miért kell úgy ülni?
Minden mozdulatnak jelentés van. A verbális kommunikáció által teljesebb képet kapunk az egyénről. A szétterpesztett, kitárt lábbal való ülésmód a teljes dominancia kifejezését jelenti, továbbá a beszélgető partner kompetenciáinak megkérdőjelezésére utal.
Mindenkinek kerülnie kéne ezt az ülésformát.
Nem tudom, szerintem úgy ülj ahogy neked kényelmes és amivel nem zavarsz fizikailag mást. (pl. buszon nem terpesztesz, azért hogy le lehessen melléd ülni és nem azért, hogy egyes túlérzékeny emberek lelki békéjét védd.)
Akinek meg nem tetszik az bekaphatja.
#7:
Én ezért 1x belefújtam a hajlakkom egy tahó szemecskéjébe, öröm volt hallgatni az üvöltözését. 😃
#3 vagyok
Nem értem miért kellett így lepontozni azokat, akik nem "támogatják" a nyilvános terpesztést.
#8 te nem vagy normális. Mondom ezt nőként.
Kérdező, nem nőies, nem illik, de ülj ahogy kényelmes. Amúgy nem muszáj keresztbe tenni a lábakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!