Miért vannak kifordulva magukból az emberek néhány éve?
Mindenkibe ellenséget látnak vélt vagy valós indokok miatt. A legkissebb módon sincsenek tekintettel a másikra, mindenkibe benne van ez a "ki ha én nem" meg a "nekem mindent lehet" Egyre agresszívabbak, sokakon látszik az arckifejezésén, hogy tiszta ideg, hozzászólna valaki, akkor felrobbanna az idegtől. Én a társadalomban az intelligencia teljes megszűnését látom, egyre prolibb módon viselkednek és manapság már divat lett tahónak lenni.
Ki hogyan látja ezt?
És ne mondja senki, hogy ez régebben, (kb 20 éve) is volt. Valamilyen szinten igen, de kb. 4-5 éve öltött ilyen méreteket.
16.06
Én ennek meg pont az ellenkezőjét látom. Azt hogy a proli egyre jobban él, (már csak kocsival jár a gyaaarba dolgozni, külföldre jár nyaralni stb.) Aki meg szakmával keményen dolgozik, az meg egyre rosszabbul.
De régen 20-40-50 éve, még inkább alacsonyabb volt az életszínvonal és az embereknek is kevesebb lehetőségük volt, mégse volt szinte mindenki ilyen frusztrált, idegbeteg. Szóval ezt nem lehet ezzel magyarázni.
Kérdező, milyen szakmával élsz egyre rosszabbul?
Mindenfelé szakemberből hiány van, Katásként könnyedén lehet vállalkozni és dupláját keresni, mint egy betanított munkásnak egy gyárban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!