Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jellemek nevekből? Ismersz olyat?

Jellemek nevekből? Ismersz olyat?

Figyelt kérdés
Írd le, hogy mi a neve a legjobb, legszebb lelkű embernek a közeledben. Ne mártír legyen, csak igaz ember. Akit szeretnek a körülötte lévők. Szülőd, gyermeked ne! :) Ellenpéldát is írhatsz, de ne az exed ... Vagy olyat is, hogy pl: Tibor a macsó, minden nőt átver kb. 47 éves ...

2020. máj. 28. 19:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A Nikik nekem se jönnek be. Egyik pénzéhes, másik házasokra hajt, harmadik totál beképzelt. Mind a 3 szőke, és ők sz....k a spanyol viaszt.
2020. jún. 1. 14:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Szandrák nálam változók. Egyik aranyos, másik sunyi, harmadik meg sem szólal társaságban. Hmmmm
2020. jún. 1. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Visszafogott. Egy nagyon érdekes személyiség, nem fogod könnyen megismerni az is biztos. Nekem sikerült, akkor még fiatalabbak voltunk, de ma már kevés ember az akit valóban szeret és bízik benne. Nincsenek barátai nagyon, a tudománynak él főleg, de én mindennél jobban szeretem:)

Szóval igazad van abban, hogy nehéz esetek tudnak lenni.

2020. jún. 1. 23:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Ismertek Jánost, aki nem szeret alkoholt fogyasztani? :D Mert én nem. Van aki csak hétvégi buli szinten, de a legtöbb alkoholista, vagy ha hozzájut, akkor amíg ki nem buggyanik :D Férjem, apósom, fiam János, az itthoniakkal eddig szerencsém van, bár a buli az buli, de kocsmát üzemeltetek és minden második ember János, aki egész délelőtt iszik, vagy minden műszak után detox :D Egyiknek azt mondta az asszony, vagy a cigit, vagy a piát tegye le, azt mondta akkor a cigit és elváltak ... Másik Jánost minden munkahelyről emiatt rúgnak ki, harmadik nyugdíjas, de szerintem sokszor nem is talál haza, negyedik közép korú kamion sofőr, ha épp nem a volán mögött van, akkor hulla részeg :D Folytathatnám, de az após zugivó is, hogy az anyóst ne kelljen hallgatni.
2020. jún. 2. 15:57
 15/18 A kérdező kommentje:
Három Georginát ismerek. Három különböző horoszkóppal. Mindhárom közel tud férkőzni, de kevesekben bízik meg. Ha elfogad valamit, muszály szinte azonnal honorálnia valamivel, de max. másnap. Inkább nem beszéli ki a bajait, mert más ne tudjon róla semmit. Legjobb barátnőm egy Georgina, de mindig kéri, hogy adjak tanácsot az életbeni problémáira, mert ő nem szeret senkivel semmiről beszélni. Válás után azért nem keresett párt, mert más mit szól. A másik terhesen a klotyóban cigizett, mert letenni nem tudja, de más mit szól, a harmadik mindig másról beszél, hogy magáról ne kelljen. Nehéz életük van, mindhárom beteges, pedig fiatal. Szerethetőek, de csak annak, aki nagyon figyel és elfogadó ...
2020. jún. 2. 16:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szilviát ismer valaki? :D
2020. júl. 18. 01:24
 17/18 A kérdező kommentje:

:D Én ismerek :D

1. nagyon kövér, kislány kora óta, úgyhogy a személyiség fejlődését szerintem befolyásolta a gyermekkori zrikállás, az apa nélküli felnövés, stb. úgyhogy róla nem beszélnék inkább :(

2. munkatársnőm volt, olyan sunyinak tartottam mindig, tudta hova helyezkedjen, mindig egyiknek furta a másikat, nem voltunk se jóban, se rosszban, de nekem nem smakkolt.

3. fiam egyik osztálytársának anyja, te Jézus Isten! BOLOND! senki se kérdezi, de amiket elmond, és hazudozik doszta :D

4. a fiam másik osztálytársának anyja, elit, inteligens nő, meghúzúdó.

Egy dologgal tudnám mégis általánosítani őket. Nem nyilvánítanak határozott véleményt, azt várják, hogy valaki majd felszólal helyettük, vagy más megoldja a problémát, és másra adják az utat. Halkan ugyan elmondják nehezen, ha a szájukba adod a dolgot, de nem állnának ki magukért erélyesebben.

2020. júl. 18. 21:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Köszi! Teljesen igazad van. Még én sem láttam, olyan Szilviát, aki a határozottsagáról lenne híres. Se olyat, aki imádja ha a társaság közzéppontjában van :D
2020. júl. 23. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!