Jellemek nevekből? Ismersz olyat?
Visszafogott. Egy nagyon érdekes személyiség, nem fogod könnyen megismerni az is biztos. Nekem sikerült, akkor még fiatalabbak voltunk, de ma már kevés ember az akit valóban szeret és bízik benne. Nincsenek barátai nagyon, a tudománynak él főleg, de én mindennél jobban szeretem:)
Szóval igazad van abban, hogy nehéz esetek tudnak lenni.
:D Én ismerek :D
1. nagyon kövér, kislány kora óta, úgyhogy a személyiség fejlődését szerintem befolyásolta a gyermekkori zrikállás, az apa nélküli felnövés, stb. úgyhogy róla nem beszélnék inkább :(
2. munkatársnőm volt, olyan sunyinak tartottam mindig, tudta hova helyezkedjen, mindig egyiknek furta a másikat, nem voltunk se jóban, se rosszban, de nekem nem smakkolt.
3. fiam egyik osztálytársának anyja, te Jézus Isten! BOLOND! senki se kérdezi, de amiket elmond, és hazudozik doszta :D
4. a fiam másik osztálytársának anyja, elit, inteligens nő, meghúzúdó.
Egy dologgal tudnám mégis általánosítani őket. Nem nyilvánítanak határozott véleményt, azt várják, hogy valaki majd felszólal helyettük, vagy más megoldja a problémát, és másra adják az utat. Halkan ugyan elmondják nehezen, ha a szájukba adod a dolgot, de nem állnának ki magukért erélyesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!