Czibók László az agyvérzése utáni lehetőségek közül a könnyebb utat választotta?
Figyelt kérdés
Szerettem Őt, sajnálom ami történt. Miután bekövetkezett az agyvérzés, továbbá a súlyosságát megtudva minimális volt az esély hogy teljesen felépül, lehetőségként volt, hogy öntudatlanul 0-24 ellátásra szorulva, vagy valamilyen formában tudatos állapotban,de kialakult testi fogyatékosság,bénulás,beszédzavarral kellett volna a hátralévő életét leélnie. Ezeket figyelembe véve talán ő sem akarta magát olyan állapotokban látni.. Mit gondoltok erről?2020. máj. 27. 08:27
11/15 A kérdező kommentje:
A sejtésem hogy későn került sor a szakszerű beavatkozásra sztrók után, ez már nagyon lecsökkentette a lehetőségeit. Továbbá nagyon magas vérnyomasa volt folyton, ezt csökkentették talán folyamatos gyógyszerezéssel, kapott mellé tudögyülladást is. Átszállítás nem tudom hogyan történt, de rá rövidebb időn belül sajnos elhunyt. Itt sok minden közrejátszott, úgy vélem jobb mintha éveken át öntudatlanul lett volna, vagy kevés életfunkciója működne, állandó ellátásra szorulva, ahonnét nincs esély a felépülésre.
2020. máj. 31. 16:22
12/15 anonim válasza:
Tálan egyszer megtudjuk az igazságot, reméljük Gina képes lesz még normális életet élni ezek után :/
13/15 P83 válasza:
Kb 3 hónappal ezelőtt mikor nézegettem a videóit akkor feltűnt, hogy egyre gyakrabban mondja, hogy remélem még megélem azt, hogy..
És ezen kívül többszőr észre vettem, hogy utalt az egészségre, meg, hogy sosem lehet tudni, meg örülök, h ezt megértem.
Akkor átfutott az agyamon, hogy mi van, ha hírtelen meghal és a videói már csak emlékek lesznek a videói.
Ez csak egy kósza gondolat volt akkor ami a fejembe jött.
Aztán ez meg is történt sajnos.
Az érdekelne, hogy egyedül volt otthon mikor rosszul lett?
Mire kiértek a mentők, hogy tudta kinyitni az ajtót?
Vagy gyorsan előre kinyitotta?
Mert mire oda ért a mentő már le volt bénulva így mozogni nem nagyon tudhatott.
Nagyon sajnálom!
Hiányzik!
14/15 A kérdező kommentje:
Egyedül élt barátnője külön lakott. Szerintem egyedül lehetett, többi innét már nem publikus számunkra. Az ilyen hirtelen jött gondolatokra megérzésekre jobban kell hallgatni és figyelmeztetni kellett volna őt, de úgy néz ki senki se tudott rá így hatni, hogy elég a kondizásbol, de ez hozzá tartozott a jelleméhez és a kidobós és személyi edzős hivatásához..
2020. jún. 1. 20:58
15/15 anonim válasza:
Èn azt olvastam,hogy ő maga hívta ki a mentőket, mèg magànàl volt, de a baloldala màr le volt bénulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!