Mazsolák, ti hogy viselitek Petics Kristóf halálát?
Rá kellett keresnem, mert azt sem tudtam, hogy ki volt, így azt sem, hogy meghalt.
Egy fiatal halála mindig megrendítő, de ha belefulladt a 70 cm-es vízbe, akkor nyilván szer hatása alatt tette és akkor ezt az utat maga választotta.
Nem követtem a munkásságát, de extra külseje felkeltette az érdeklődésem, és néztem róla videókat. Érdekes egy teremtmény volt. Teljesen sokkban vagyok a halála miatt, számomra ez olyan felfoghatatlan.
De bizony ő is belerakta a magáét avval, hogy drogozott. Egy teljesen józan ember nem fulladna bele 70cm vízbe.
Váradi B. Szilvia válasza alatt:
…………..
Eszter Csonka kommentjei:
pontos részletet a halála okáról nem tudok. A megtalálása körülményeit ismerem. Segélykiáltásra lettünk figyelmesek vasárnap 13:30 előtt. Odarohantunk a barátnőmmel majd mikor láttuk hogy mi van kiabáltam a páromnak közben bemásztam az áldozat mellé közben már hívták a mentőt és a párom is odaért, kihúztuk a partra. Semmi külsérelmi nyom nem volt rajta. És a lábai is szabadok voltak. A párom szívmasszázst végzett rajta és a hozzátartozók lélegeztették szájon át addig míg a mentő megjött. A mentős orvos megállapította hogy elhunyt. Az ügyeletes orvos is kiért a rendőrséggel együtt. Az orvos annyi megjegyzést tett hogy szerinte kb 8 órája halott lehetett. A rendőrök felvették az adatainkat és a jelenlévő hozzátartozókét is(anyukája+lánytestvére+nagynénje). Délután 5 körül mentek el és akkor vitte el a halottkém addig helyszíneltek.
Ráadásul ebben a tóban kb fél méter magas a víz szintje. És fürdésre amúgy is alkalmatlan mivel tele van náddal.... És ő a partszélben feküdt a nádon éppen hogy ért a bokámig a víz ahogy beléptem hozzá. Arccal lefele.
De az biztos hogy nem volt a lába beakadva sehova, nem volt külsérelmi nyom(verés nyoma) rajta.
18: Köszönöm.
Azóta kiderült valami?
A boncolás eredménye?
És tart még a rendőrségi vizsgálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!