Ha valamit autodidakta módón tanulsz meg lehetséges, hogy jobban fogod érteni, mert ugyebár nem hiába tanulod meg saját magadtól. Az iskolában olyat is megtanulsz amit nem feltétlenül szeretsz. A hátránya annyi, hogy az interneten rengeteg baromság is fent van, ezért érdemes szakirodalmakból tanulni, ha az autodidakta módú tanulás mellett döntesz.
2020. máj. 23. 17:52
2/12 anonim válasza:
iskolában kötelezően kellett olyan dolgot ami nem érdekelt. Ez meg érdekel, szóval nem tanulásnak fogom fel, hanem hobbinak, szívesen foglalkozom vele.
2020. máj. 23. 17:54
3/12 anonim válasza:
Igen, nyelveket. Németet és angolt ugyan tanultunk az iskolában is, de amit tudok, annak 90%-a magamtól jött. Filmek, sorozatok, könyvek, levelezések... Imádtam, ezért folyton ezzel foglalkoztam. El is húztam az osztálytól nagyon. (Nem dicsekvésnek szánom, ez tény. Nagyon jó voltam nyelvekből. Cserébe minden reál tárgyból botrányosan csapnivaló voltam és vagyok...)
Spanyolt azt csak egyedül tanultam, semmilyen tanfolyamra nem jártam.
2020. máj. 23. 18:03
4/12 anonim válasza:
2d-3d grafikát és level designt, scriptelést. Fogalmam sincs iskolában mit tanítanak róla szóval nem tudom. :D
2020. máj. 23. 18:03
5/12 anonim válasza:
Igen. Csehül, de bő egy évet éltem is közöttük. Aztán a barátoktól, ismerősöktől. Ma is tart a kapcsolat, bő 50 év után.
2020. máj. 23. 18:04
6/12 anonim válasza:
Igen. Nyelvet. Nehezebb, mint iskolában, de érdekesebb és gyorsabb.
Két online tanfolyamot is elvégeztem. Érdekesebb és élvezetesebb volt, mint általában az egyetemi kurzusok.
2020. máj. 23. 18:24
7/12 anonim válasza:
Angolul, és dobolni. Nem tudom összehasonlítani az iskolával, mivel autodidakta tanultam, NEM iskolában. :)
2020. máj. 23. 18:29
8/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a választ és gratulálok az elsajátított tudáshoz! :) Magam is az önálló tanulás híve vagyok. Várok további válaszokat!
2020. máj. 23. 18:36
9/12 anonim válasza:
Én gitározni tanultam magamtól tizen éves koromban, nem mondom hogy sokáig jutottam, de egész ügyesen eljátszom ezt-azt. Saját magam szórakoztatására tökéletes :D
2020. máj. 23. 19:21
10/12 anonim válasza:
Angol, jelenleg nemet es szoftver fejlesztes.
Azt tanulom, ami tenyleg kell, akkor amikor en akarom, es en valasztom ki, hogy milyen anyagokbol tanulok. Nem kell eveket eltoltenem vele, mert nem kell szuneteket tartanom.
Es az sincs, hogy a tanar hulye sztorijait kell hallgatni tanulas helyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!