Mi a vicces/poénos abban, hogy egy ember maszkban ül az autóban?
Sok helyen látom hogy ezen szórakoznak az emberek, hogy haha, van aki maszkban ül a kocsiban, de nem értem a poént.
Én se piszkálom a maszkomat addig amíg az élelmiszerboltból átmegyek a pár percnyire levő patikába, mert nem szeretném a szükségesnél többször tapizni, le- és felvenni amiatt a 3 perc miatt.
Én is szeretnék nevetni, mint pl. az elálló füles képeken. :)))
De itt most nem értem, mi ebben olyan nagyon vicces..?? Miről maradtam le? :))
A maszk használata vezetés közben komoly baleset veszélyt jelent, mert kus mértékben csökkenti a belélegzett levegő oxigén tartalmát az által, hogy a maszkon belüli térben nem cserélődik ki a levegő legutolsó része, ezért mindig vissza szívunk egy kicsi már elhasznált levegőt is a maszk mögül. Emiatt romlik a gázcsere, csökken az agy oxigén ellátottsága és emiatt lassulnak a reflexeink, ami gépjármű vezetés közben kockázatot jelent.
Azért ha ez igaz lenne, akkor orvosok nem csinálhatnának maratoni több órás műtéteket maszkban... szóval ebben kételkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!