Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a vicces/poénos abban,...

Mi a vicces/poénos abban, hogy egy ember maszkban ül az autóban?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom hogy ezen szórakoznak az emberek, hogy haha, van aki maszkban ül a kocsiban, de nem értem a poént.

Én se piszkálom a maszkomat addig amíg az élelmiszerboltból átmegyek a pár percnyire levő patikába, mert nem szeretném a szükségesnél többször tapizni, le- és felvenni amiatt a 3 perc miatt.

Én is szeretnék nevetni, mint pl. az elálló füles képeken. :)))

De itt most nem értem, mi ebben olyan nagyon vicces..?? Miről maradtam le? :))

2020. máj. 18. 08:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Vannak olyan fogyatékosok, akik kényszeresen nyihognak mindenen. Sajnos kis országunkba valamiért több retardáltat sikerült ledobni, mint máshová.
2020. máj. 18. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

A maszk használata vezetés közben komoly baleset veszélyt jelent, mert kus mértékben csökkenti a belélegzett levegő oxigén tartalmát az által, hogy a maszkon belüli térben nem cserélődik ki a levegő legutolsó része, ezért mindig vissza szívunk egy kicsi már elhasznált levegőt is a maszk mögül. Emiatt romlik a gázcsere, csökken az agy oxigén ellátottsága és emiatt lassulnak a reflexeink, ami gépjármű vezetés közben kockázatot jelent.

[link]

2020. máj. 19. 07:32
 13/13 A kérdező kommentje:

Azért ha ez igaz lenne, akkor orvosok nem csinálhatnának maratoni több órás műtéteket maszkban... szóval ebben kételkedek.

2020. máj. 19. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!